1:1 VIP coaching forløb

For dig der ønsker gang i din business NU og ikke gider vente x antal måneder på resultaterne

Let’s get real.

Du ønsker at leve godt af din passion. Ønsker at skabe en forretning du elsker, hvor du har det sjovt og hvor resultaterne kommer let ik?

Måske har du endda i smug skrevet det på ønskelisten til julemanden, eller har 10 sider i en notesbog med affirmationen “Jeg er en succes” – but so far no luck.

Det handler ikke om held, det handler om dedikation. Det handler om at du VIL det her og går ALL IN på at lykkes.

Stik imod hvad du har hørt so far, så behøver du ikke:

Et hav af beviser på din viden og dine evner

X antal års erfaring og have opbygget en stor platform af følgere

At lægge 50+ timer om ugen, for at banke din business op

Men det kræver at du er klar til at gøre noget andet end du gør nu. At stoppe med at kæmpe og forsøge at regne skridtene ud. For hvert øjeblik du famler i blinde, mister du penge, for du tjener dem ikke.

Så hvis der her her dig

… så er det nu du skal ændre kurs.

Hvorfor kan du ikke bare selv?

Fordi du skal tage nogle skridt og mestre et territorrie, du endnu ikke har betrådt.

Lad mig spørge dig om en ting. Hvis jeg havde en drøm om at blive astronaut, hvilken vej, tror du ville have størst chance for at lede til det mål?

  1. Jeg købte ALLE bøger der er skrevet omkring emnet og så samtlige videoer på YouTube der findes.
  2. Jeg lærer det af nogen, der allerede er det, ved hvad det kræver, hvad der skal til og har gået vejen?

Jeg ved godt, hvad jeg sætter mine penge på og ud over at den første vej, nok ville være deln der havde mikroskopisk chance for at virke, så prøv lige at overveje den mængde tid og arbejde jeg skulle bruge på den.

Derfor er det så hamrende effektivt, at få hjælp af én, der har gået vejen. For her er hvad der sker:

Du får åbnet døre, du ikke engang kunne se før.

Du ser dine egne nuværende begrænsninger og lærer at overstige dem.

Du får hjælp til at se de næste skridt, der lige nu ikke vil vise sig.

Du skærer tid af, fordi du ikke famler i blinde.

Du har én lige ved hånden, der ser muligheder og potentialer i dig og kan spille dig bedre.

Der er en grund til de største sportsstjerner i verden har flere coaches. Mennesker der kan løfte dem op og få dem til at overstige deres egen begrænsninger.

Har du en drøm om, at det at være selvstændig skal være nemt? Måske du endda ønsker ikke at være bundet til tid og sted, men kunne arbejde fra alle steder?

Det er fuldt ud muligt. Alt du virkelig ønsker er fuldt ud muligt. Jeg ønsker at vise dig, hvor fedt det kan vlre at være selvstændig. Hvilken frihed det kan give i dit liv. hvor hurtigt dit liv kan forandre dig, fra hvor du sidder nu og tvivler og ikke rigtig kan fådet til at lykkes, til kæmpe succes.

Forestil dig, at leve livet og så bare få besked om, at nogen har købt dit produkt. At ene én er tilmeldt dit forløb. At du har solgt endnu en plads på dit eventet.

Det ville se nogenlunde sådan her ud ik?

Så er du klar til at droppe undskyldningerne, smøge ærmerne op og skabe magi? For honey du har SÅ meget mere i dig, end det du viser verden nu.

Hvis du ønsker at skifte virkelighed nu og leve godt af din business, så har jeg 2 muligheder:

  1. Et 1:1 forløb over 6 uger, med 5x coaching hvor vi kigger på dit produkt/din ydelse, skaber en plan, så du kan sende det ud, arbejder med dit mindset, så du ikke spænder ben for dig selv og retter til undervejs. Du får konkret sparring på opslag, stories osv, så du hele tiden ved hvad der skal til, for at nå målet og hvad der skal justeres. Du får desuden en Human Design reading, som coachingen tager udgangspunkt i, så vi finder ud af hvad dine unikke gaver, livsformål, strategi og vej til succes er. Den har en værdi af 4500 kr. Din pris: 25.000 kr ex moms (kan betales i 3 rater)
  2. Et 1:1 forløb over 12 uger, med 10x coaching – samme indhold som ovenover, blot endnu mere sparring og en mere dybdegående strategi for organisk trafik. Din pris 45.000 ex moms (kan betales i 3 eller 5 rater)

Send mig en mail, hvis vi skal tage en snak om, hvad vi kan skabe sammen. Vickigylling@gmail.com

Hvem er jeg?

Jeg er mor til 3 skønne drenge, hjemmepasser og hjemmeskoler og så har jeg en succesfuld business, hvor jeg hjælper kvinder med, at skabe deres drømme business. Jeg vil ikke lyve, det er det fedeste job og jeg ser det ikke engang som arbejde. Jeg arbejder ca 15 timer om ugen, er ikke bundet op på et fysisk sted, så jeg kan arbejde hvor jeg vil. Jeg tjener mere end en direktør med en fed løn, kun på at lave det jeg elsker.

Sådan har livet ikke altid været. De første 4-5 år som selvstændig famlede jeg rundt. Vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre eller hvordan jeg skulle få det til at lykkes og jeg følte mig mildest talt som en fiasko på alle planer.

Men i august 2020 foretog jeg en u-vending. Lavede hele molevitten om og begyndte at lave det, jeg virkelig brænder for. Første måned omsatte jeg for 100.000 kr og det var blot første 6-cifrede måned ud af mange. Long story short, jeg har været hvor du er og har gået vejen selv. Jeg ved hvad du ikke skal gøre og endnu bedre, så ved jeg hvad du skal gøre for at lykkes. For din vej til succes er unik ligesom dig og jeg vil elske at hjælpe dig med at finde den, så dit liv kan være alt det du lige nu kun drømmer om.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. Du kan sende mig en mail på vickigylling@gmail.com

Kærlig hilsen