1:1 VIP coaching forløb

Du kom her for mere og du er klar til at steppe up nu. No more playing small. Du ved du skal noget stort, du kan bare ikke helt finde ud af hvordan du kommer derhen. Som om en usynlig kraft bremser dig.

Du er træt af at nøjes og træt af at føle, du ikke fuldt har foldet dig ud.

Du ser andre powerfulde kvinder steppe up i livet og transformere deres energi og du vil også. Du har prøvet lidt af hvert, men intet har for alvor rykket dig, så nu er det tid.

Hvorfor kan du ikke bare selv?

Fordi du skal tage nogle skridt og mestre et territorrie, du endnu ikke har betrådt.

Lad mig spørge dig om en ting. Hvis jeg havde en drøm om at blive astronaut, hvilken vej, tror du ville have størst chance for at lede til det mål?

  1. Jeg købte ALLE bøger der er skrevet omkring emnet og så samtlige videoer på YouTube der findes.
  2. Jeg lærer det af nogen, der allerede er det, ved hvad det kræver, hvad der skal til og har gået vejen?

At lære af andre, få hjælp til at spotte sine blinde vinkler og opdage side af sig selv, man endnu ikke har fået øje på, er en genvej til det liv du ønsker.

Jeg har gået vejen og er klar til at hjælpe dig med at blive lyset der skinner på din egen.

Send mig en mail, hvis vi skal tage en snak om, hvad vi kan skabe sammen. vickigylling@gmail.com

Din investering i dig selv og det liv du ønsker at kalde ind er 44.4440 kr ex moms – Det er muligt at betale i op til 6 rater.

Du får følgende:

10 zoom 1:1 sessioner

1 Human Design reading

Adgang til “The Vault” med alle tidligere forløb, samt adgang til alle kommende forløb i et helt år.

What’s app eller messenger support mellem sessionerne.

Hvem er jeg?

Jeg er mor til 3 skønne drenge, hjemmepasser og hjemmeskoler og så har jeg en succesfuld business, hvor jeg hjælper kvinder med, at skabe deres drømmeliv. Jeg vil ikke lyve, det er det fedeste job og jeg ser det ikke engang som arbejde. Jeg lever mit livsformål og gør det min sjæl kom her for og det føles fucking fedt. Jeg arbejder ca 15 timer om ugen, er ikke bundet op på et fysisk sted, så jeg kan arbejde hvor jeg vil. Jeg tjener mere end en direktør med en fed løn, kun på at lave det jeg elsker.

Sådan har livet ikke altid været. De første 4-5 år som selvstændig famlede jeg rundt. Vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre eller hvordan jeg skulle få det til at lykkes og jeg følte mig mildest talt som en fiasko på alle planer.

Men i august 2020 foretog jeg en u-vending. Lavede hele molevitten om og begyndte at lave det, jeg virkelig brænder for. Første måned omsatte jeg for 100.000 kr og det var blot første 6-cifrede måned ud af mange. Long story short, jeg har været hvor du er og har gået vejen selv. Jeg ved hvad du ikke skal gøre og endnu bedre, så ved jeg hvad du skal gøre for at lykkes. For din vej til succes er unik ligesom dig og jeg vil elske at hjælpe dig med at finde den, så dit liv kan være alt det du lige nu kun drømmer om.

Hvad arbejder vi med?

Det korte svar er: “Lige hvad du har brug for”. Når jeg arbejder med mine kunder, er det hele vejen rundt. Dit mindset og overbevisninger, konkrete udfordringer du står i, strategi, launch, content, struktur. you name it. Intet kan adskilles og intet kan udelades eller stå alene.

Så vær klart til at fyre op under din commitment og up graden af dine bedste undskyldninger, for de skal være virkelig gode, hvis de skal slippe udenom mig 😉 og så indled dig på at hav én du står til ansvar overfor, så dine overspringshandlinger og dit ego ikke får lov til at styre showet.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. Du kan sende mig en mail på vickigylling@gmail.com

Kærlig hilsen