6 trin til et mere harmonisk forhold til dine børn

glade børn

“Du skal bare tælle til 10” mhmm FUCK at tælle til 10! Om du så talte til 100 ville du stadig være irriteret! Og når man nu når at eksplodere INDEN man overhovedet har TÆNKT på at tælle til 10, så er det jo ligesom ikke en reel mulighed.

Men hvordan er det så lige at man kommer alle de åndsvage konflikter med sine børn til livs? Hvordan er det lige at man når at stoppe sig selv INDEN man får brølet et eller andet latterligt, som man alligevel godt ved ikke hjælper en skid?

Der er ikke nogen som ens børn der kan trykke på lige præcis alle de forkerte knapper. Som kan få ens  indre keddel til at gå fra 0 til 100 grader og boble fuldstændig uhæmmet over på et splitsekund. Hvordan fanden gør de det? Er det en eller anden medfødt superevne (i så fald, kunne de så ikke have fået en der var lidt mere nyttig?!). Det slår ikke fejl. Vi glæder os til weekenden eller ferien, fri fra arbejde, tid med familien, afslapning og hygge… Men hvad sker der? Vi ender med at blive pisse uvenner, rende og mugge over hinanden og sidde søndag aften eller den sidste dag i ferien og tænke “Hold nu kæft hvor gik det bare ikke som forventet” og starte mandag morgen med endnu lavere energi end vi havde om fredagen.

Jeg var pædagog i mange år inden jeg blev selvstændig, og det er ikke få gange, at jeg har set forældre komme glade ind af døren, finde deres barn, sige “heeeej skat” med den mest sukkersøde stemme, men inden de kommer ud af døren har piben fået en anden lyd. Enten er barnet for længe om at komme med, sutskoene mangler, huen er væk, den ene sko kan de ikke finde, eller barnet skal liiiiige kigge på ALLE ting på vejen fra der hvor de befandt sig og ud i garderoben. De vil gerne lege med bedste vennen og nej er absolut ikke et ord der falder i god jord – forælderen kigger på uret og sukker, prøver at fortælle det kære barn, at de altså skal afsted nu, for de skal også lige runde Netto, hente lillesøster eller noget andet.

SÅ hvordan er det lige at vi undgår at blive irriteret, vrede og frustrerede? Hvordan kan vi få mere overskud og energi til vores unger og ikke lade alle de dumme små ting gå os på. Hvordan undgår vi konflikterne og får et mere harmonisk forhold? Jeg er glad for du spurgte ?
Det har jeg nemlig brugt en stor del af de sidste 4 år på at undersøge, finde ud af, afprøve og teste, både på egen krop og på flere andre.
Da jeg blev for for 4 1/2 år siden, havde jeg PÅ INGEN MÅDE forventet at mærke SÅ stærke følelser. Kærlighed jo bestemt, men frustration, irritation, vrede, afmagt og meget mere NEJ. Helt bestemt nej. Jeg troede mit brændende ønske om at få det her barn og den ubeskrivelige kærlighed jeg følte, ville være nok til at holde alle de negative følelser fra døren. Det og så flere års arbejde med børn, der jo alligevel havde øvet min tålmodighed temmelig meget. Men det var ikke sådan det gik. SÅ jeg kender ALT til at blive irriteret på sine unger, komme til at hæve stemmen, skælde ud, ja endda eksplodere nærmest ud af det blå og blive fuldstændig overrasket over sig selv. Jeg gad bare ikke blive ved, for jeg synes egentlig ikke det hverken var særlig fedt for mine unger eller mig selv. Jeg vil gerne hjælpe dig med at opnå mere overskud og tålmodighed. Jeg vil gerne hjælpe dig med nogle simple redskaber, der kan give dig mulighed for at nå at stoppe op INDEN du går i udbrud, og derved møde dine børn på en mere rolig måde, og ikke selv være den der skaber konflikter (yep, om du vil indrømme det eller ej, så er vi altså selv årsag til en rigtig stor del af konflikterne!). Kunne du tænke dig det?

Jeg har lavet en lille miniguide med 6 råd, du kan bruge i din hverdag, så konflikterne mindskes og jeres forhold forbedres. Så I kan gå fra det her:

til det her

 

Det er ganske simpelt og kræver kun at du går herind og siger ja tak til guiden og så kan du downloade den

Jeg kan ikke fortælle dig hvilken befrielse det er at slippe for alle de åndsvage konflikter. Rent faktisk at nyde at være sammen med sine børn OGSÅ selvom de kræver noget, ikke lige hører efter, eller vil 117 forskellige ting hele tiden. Jeg prøver ikke at bilde dig ind at 6 enkle trin fjerne ALLE konflikter fra nu af og resten af livet – jeg er realist, ikke løgner. Men hvis du følger de her råd, kan du ikke undgå at få en bedre kontakt til dig selv, og blive i stand til at mærke efter, om du er lige på nippet til at miste besindelsen. For det er det det hele handler om. Jeg er ikke ude på at lave om på dine børn. Jeg har arbejdet med børn i nok år (bla børn med Aperger, Autisme, ADHD, socio-emotionelle forstyrrelser, Downs og meget mere) til at have erfaret, at det sgu sjældent er dem der er noget galt med, men den måde de bliver mødt på og de rammer der opstilles for dem, der forårsager en uønsket adfærd. Så jeg vil have DIG til at se hvordan DU kan handle anderledes, tænke anderledes og derved også skabe andre rammer – rammer hvor konflikter har det meget svært at opstå under. Så er du klar til at tage ansvar for dit forhold til dine børn, og gøre noget ved det, der ikke fungerer optimalt? Så hent min guide nu


Du vil ikke fortryde det ?

Mange hilsner fra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.