Chakrahealing

Det er nok de færreste der kender til chakrahealing eller chakras i det hele taget, og ved hvad man kan bruge denne type behandling til, men det vil jeg gerne fortælle dig.

chakra

Chakras er energicentre i vores kroppe. Hvert center har sine egenskaber, følelser og dele af kroppen tilknyttet. Deres funktion er at tilføre livsenergi fra universet til hele vores energisystem og udvikle os både fysiske, psykisk, følelsesmæssigt og spirituelt.
Hvis energien flyder frit i vores chakras, er kroppen i balance, vi har en sund tro på og selv og omverdenen, lever ikke i frygt og er fri for diverse sygdomme. Men begynder energien af flyde langsomt, eller kommer der blokeringer i nogle chakras, vil de andre skulle overkompensere, og der vil opstå følelsesmæssige blokeringer i os. Kroppen vil komme i ubalance og en masse forskellige sygdomme som bla. anoreksi, depression, åreknuder, kræft, nyrelidelser, mavetarmproblemer, forstoppelse, underlivsproblemer, kredsløbslidelser, sygdomme i bugspytkirtlen, sukkersyge, leverlidelser, binyre-problemer, gigt, galdesten og meget mere kan opstå.

Det kan også skabe en masse følelsesmæssige forstyrrelser som: angst, hysteri, usikkerhed, tvivl, frygt, vrede, aggression og meget mere.

En måde til at hjælpe ens chakras i balance og sikre energimæssig flow er ved chakrahealing. Her bruger jeg sten og krystaller der matcher hvert chakra og har nogle rigtig gode egenskaber.

Til tonerne af beroligende musik, snakker jeg dine chakras igennem, healer dem og bringer dem tilbage i balance. Det vil medføre, at du føler en større ro inden i, tror mere på dig selv, din krop vil komme tilbage i balance, du kommer i dybere kontakt med universet, får mere energi og overskud og en større tro på dig selv og livet.

Jeg anbefaler tre behandlinger for at opnå en virkelig god effekt, og du kan supplere chakrahealingen derhjemme med små lette øvelser, der åbner endnu mere op for dine chakras, så de kan modtage universets energi.

Det er en lækker afslappende, effektiv behandling, der virker på alle planer i dig.

Hvad end du lider af følelsesmæssige blokeringer, eller har fysiske skavanker, er chakrahealing noget for dig, og det er ikke så lidt, der kan blive bragt tilbage i balance ved hjælp af denne type behandling ?

Prisen for en times behandling er 500 kr

Klippekort med 3 gange koster 1350 kr