Cupping

Cupping terapi og massage

cupping smertelindring

I cupping terapi bruger man cupper/sugekopper til at suge huden op, så underhuden løftes. Derved øges blodgennemstrømningen i bindevæv, led, muskler og i de indre organers bindevæv. Affaldsstoffer frigives, det sætter gang i en udrensning og det stimulerer og styrker immunforsvaret. 15 minutters cupping svarer til mellem 1 og 2 timers massage og det øger kredsløbet 200 gange, hvorimod massage kun øger det 60 gange.

Hvad er cupping terapi og massage godt for?

Behandlingen er effektiv til;

  • smertelindring,
  • ømme muskler,
  • ondt i nakke/ryg/skuldre,
  • ondt i ørerne,
  • maveproblemer,

men kan også bruges til at behandle mange andre ting, som fx kronisk træthed, lavt immunforsvar og psykiske problemer.

Sportsfolk har fået øjnene op for at bruge behandlingsformen til at restituere efter hård fysisk træning eller ifht. skader.

cupping

I Danmark er vi først for nyligt blevet opmærksomme på cupping og alle de fordele der er ved behandlingen. Men i andre lande har de kendt til terapien i flere tusinde år. Det er en ældgammel behandlingsform der kan spores så langt som 3500 år tilbage til de gamle egyptere. Det er idag mest udbredt i Kina og i de muslimske lande hvor det går under navnet “hijama”. Det er en del af den traditionelle kinesiske medicin (TCM) og bruges herhjemme mest i forbindelse med akupunktur.

Da der er mere til cupping end blot at sætte sugekopper på huden, valgte jeg at uddanne mig som cupping terapeut hos en af de få herhjemme som virkelig har forstand på behandlingsformen – Akuzomas. Så jeg ikke blot lærte teknikken men også de ting man skal være opmærksom på- og påpasselig med ifht. behandlingen.

Derfor er jeg fuldt ud i stand til at hjælpe dig i din situation – hvadend det handler om smertelindring eller noget helt andet. Hvis du er interesseret så kontakt mig eller book en tid.

En times behandling koster 599 kr.