Det siger mine klienter

Pige på 8 uger med maveproblemer

At kommer hos dig, har været så trygt, roligt og super behageligt. Jeg følte med det samme jeg trådte ind af døren at jeg kunne overlade min lille datter i hænderne på dig. Efter første behandling kunne vi allerede mærke den første store forskel og efter 3. og sidste behandling har der intet været siden. Min datter er blevet den gladeste lille trold og hun har ingen ubehag haft i maven efterfølgende. Du gav dig rigtig god tid til os, så der ingen stress var når vi var der, hvilket gjorde det så skønt at komme hos dig. Derudover var du enormt god til at vejlede og oplyse mig undervejs i hvad jeg også selv kunne gøre når vi var der hjemme, og hvert enkelt trick har hjulpet indtil nu. Tusind tak! 🙂 

Jeg vil helt klart bruge dig igen hvis der skulle opstå andre ting, og om ikke andet, så bare for at få nusset lidt om min lille prinsesse. 😀 ”
Camilla, mor til Josefine
 Feberdæmpende punkter hos voksen:
feberrespons
 Mor til babydreng der gylpede meget:
Lungebetændelse hos voksen:
Smerter i lænden:
Iskiasnerve der drillede:
Mor til 1 dage gammel dreng der fik barselshjælp: