E-bog – tryg og kærlig start – til dig der er nybagt mor

Hvilken mor er du?

Hvilken mor ønsker du at være?

Hvilke forestillinger har du gjort dig om den første tid med din baby?

Hvordan takler du det, hvis din baby er ked og intet du gør hjælper?

Kan man hjælpe sin baby til mere ro og tryghed?

Hvad kan man gøre når ens baby er i et tigerspring, bliver forkælet eller får feber?

Jeg fortæller dig om min egen erfaring som nybagt mor, om alle de fejl jeg begik, og hvordan jeg i virkeligheden gjorde det MEGET svært for mig selv, at nyde tiden med min baby og føle jeg var en succes som mor.
Jeg fortæller om de faldgrupper der kan være, og hvorfor det er så vanvittig vigtigt, at du lytter til din baby, og tager udgangspunkt i dens behov, frem for alle andres meninger og holdninger.

Men hvad kræver en baby de første måneder og hvordan møder du bedst din babys behov? Det vil jeg fortælle dig her. Samtidig får du nogle virkelig effektive og nyttige behandlingsguides med babyzoneterapi og akupressur, du kan bruge derhjemme når din baby har problemer med maven, har feber, er forkølet, sover dårligt eller hvis du mistænker spændinger i nakken.
Du får kendskab til de teknikker jeg bruger, på alle de babyer jeg har behandlet, og som altid giver virkelig gode resultater.

Du får også et indblik i det der kan forhindre en rolig og rar start, både for din baby, men også for dig som nybagt mor. Vores tårnhøje ambitionsniveau, spænder rigtig ofte ben for os selv og de ønsker vi har for den første tid med vores baby. Jeg tage dig igennem nogle af de største faldgrupper, så du kan undgå dem, og det er virkelig det der ofte, er den aller største aha oplevelse, for de mødre jeg snakker med. Så giv dig selv de bedste forudsætninger for at nyde rollen som nybagt mor.