Englekort – livsvejledning

Har du prøvet en englekort trækning?

Du kender det sikkert alt for godt…. tvivlen…. er det nu det rigtige for dig? Hvad nu hvis du træffer det forkerte valg? Den irriterende knude i maven, der fortæller dig, at du ikke ved om du er på rette vej. Usikkerheden… Uvisheden…. Ubeslutsomheden…. For hvad nu hvis du vælger forkert? En trækning med mine englekort vil give dig svarene du mangler.

Livsvejledning og englekort

Det kan være i alle aspekter af livet – lige fra dit livsformål, dit sjælekald – til mere jordnære ting som fx arbejde. Hvilken er den rette hylde for dig? Hvilket job kan du få lov til at udfolde dig og udvikle dig i, og VIRKELIG føle at du bidrager med noget? Måske har du nogle konkrete spørgsmål lige nu og her, som du ønsker svar på, for at du kan komme videre.

Få retning og livsvejledning med englekortene

Måske løber du ind i de samme udfordringer med jævne mellemrum, og forstår ikke hvorfor. Måske føler du, at du ikke passer ind, ikke er som alle andre. At du tager en maske på, du viser omverdenen, fordi du tvivler på, hvem du virkelig er inderst inde.
Måske tvivler du på, om du nogensinde finder kærligheden.

englekort trækning

Om der mon findes en derude, du kan dele livet med, som kan gøre dig lykkelig og som du kan være dig selv sammen med…..

Lige meget hvad du render og tumler med af tanker og følelser, så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig  Det kan foregå både ved en fysisk session, eller online hvor du sender mig dit spørgsmål.

Skriv til vickigylling@gmail.com også hvis du blot er nysgerrig på om jeg kan hjælpe dig.
Online session: 500 kr

Englekort

Lad mig fortælle dig lidt om englekort.  Englekort er nogle HELT FANTASTISKE kort, med smukke motiver og budskaber, der vibrerer fra den højeste, reneste mest kærlige energi. De kan hjælpe en med at se det bedst mulige udfald af enhver given situation, hjælpe med at finde ind til gamle mønstre og vaner, der holder en nede, og forhindrer en i at leve livet fuldt. De kan guide i kærlighedsforhold, forholdet til vores børn, kollegaer, arbejde og meget meget mere. Jeg har faktisk ikke fundet grænser for hvad jeg kan bruge dem til endnu og jeg har tilbragt RIGTIG meget tid sammen med dem på det seneste

Det er der er så magisk er, at når man forstår at tyde dem, så vil det budskab der kommer frem, ramme en dybt i sjælen, som en sandhed der allerede ligger indeni en. Man vil ikke være et sekund i tvivl om, at det man får af vide, rent faktisk passer. Ens sjæl vil skrige JA! og man vil have fået en vished for, hvad der vil være det optimale at gøre lige nu, hvis man gerne vil derhen i sit liv, som man ønsker

Det er fuldstændig fantastisk følelse! At gå fra tvivl og usikkerhed til en alt omfavnende tro på, det der må gøres. De er din intuitions rådgiver og guide.


englekort

Min historie

Det meste af mit liv har jeg famlet i blinde….. følt mig forkert, anderledes, underlig… Jeg har hadet mig selv, tvivlet, grædt og været nede i dybe huller – alt sammen fordi jeg ikke levede i overensstemmelse med min sjæl – med mit inderste, højeste, vise væsen der VED hvad jeg skal her i livet. Der favner og ELSKER sig selv og som går efter det den vil have. Jeg har handlet imod min intuition utallige gange, med ubehagelige konsekvenser til følge. Jeg har fortalt mig selv jeg var forkert, og bevidst valgt det modsatte af hvad jeg følte, pga frygt og usikkerhed. Jeg er blevet såret og nedbrudt, alt sammen fordi jeg ikke turde lytte til mig selv, og fordi jeg prøvede at løbe fra hvad jeg var.
Men ikke mere og jeg ønsker SÅ meget mere for dig!

Hvis der er noget DU er i tvivl om, noget DU ønsker svar på, noget DU ikke kan finde hoved og hale i, så lad mig hjælpe DIG.

Det kan både ske ansigt til ansigt ved en engle energi session, eller online, ved at du fortæller mig om din tvivl, dit dilemma eller dit spørgsmål.

Hvis du er nysgerrig på englekort og gerne vil se hvordan jeg bruger dem aktivt, så trækker jeg med jævne mellemrum dagens englekort inde på min Facebook side. Jeg laver også hver onsdag englekort træk, hvor du kan vælge det kort der fanger dig, og modtage et budskab du kan bruge her og nu i dit liv.
Se den feedback jeg har fået på tidligere korttrækninger her: