Familiecoach

Familiecoach

For mig er en familie et sted hvor er er plads til alle. Hvor man kan være vidt forskellige men stadig have det godt sammen.

Hvor anerkendelse af hver individ er grundstenene og hvor kærligheden til hinanden er det højeste.

Så er det lige meget hvor mange den består af, eller om den er bragt sammen af flere familier.

Hvis der ikke er plads til alle, hvis alle ikke føler sig vigtige og inkluderede, så er det problemerne opstår.

Så kommer frustrationerne, skænderierne og konflikterne til at fylde alt for meget.

Hvad er en familiecoach?

Som familiecoach hjælper jeg familier med at genfinde balancen i familielivet. Dette gør jeg gennem et sparringsforløb hvor vi klarlægger, hvordan hvert familiemedlem forstår verden og er i den helt unikt. Dette gør jeg via Human Design, et værktøj der kan give dybe indsigter i os mennesker.

Når vi har fundet ud af hvordan I alle bedst fungerer, og hvordan I hver især er skabt til at være i verden, tager vi udgangspunkt i det, i sparringen på jeres samspilsmæssige udfordringer. Derved finder vi ud af, hvordan I bedst er en familie, med jeres individualiteter, og hvordan alle kan få mulighed for at være det de er og hvordan I opstiller de bedste rammer.

Målet er at skabe de rammer der gør, at I har lyst til at være sammen og kan have det rart.

Hvor hverdagen ikke bliver en kamp for at komme nogenlunde helskindet igennem.

Hvor I begynder at kommunikerer med hinanden i stedet for at tale til hinanden.

Hvor der ikke hersker kaos og anarki alt for ofte og det føles drænende at være i.

ferie med børn

Så når hverdagen bliver lidt for øv.

Når du simpelthen ikke forstå hvad du skal gøre for at komme konflikterne til livs.

Når der er lidt for langt fra det du ønsker for jeres familie, til det der er realiteten.

Og når du faktisk føler dig lidt lost…

Så er det der, det kan være så hamrende øjneåbnende at tale med en, der måske kan få dig til at se det hele fra en lidt anden vinkel. Lige kan komme med det spørgsmål, der får det hele til at åbenbare sig for dig, eller give netop det værktøj der bare virker super effektivt for jer.

For det er det jeg gør. Tuner ind på jer. Hvem I er, hvad I ønsker og hvordan jeg kan hjælpe jer derhen. Der hvor I ser jeres styrker som forældre.

Der er ingen skræddersyet løsning og det er et samarbejde. For I er unikke som familie, og derfor må løsningen på udfordringerne også være det.

Hvis du har lyst, er du velkommen til at kontakte mig – helt uforpligtende. Så kan vi finde ud af om det er noget jeg kan hjælpe med og hvad vi gør derfra.

Hvis I vælger at gå med det og begynde et forløb, er prisen 4599 kr, for 3 x sparring enten via mail, telefon eller skype.

Hvorfor er det så svært?

“Størstedelen af danske børnefamilier kæmper i afmagt for at få hverdagen til at gå op, vurderer familieforsker”

Samfundet har sat familien under pres.

Der har aldrig været flere med meninger om hvordan vi skal være forældre, hvordan vi skal opdrage vores børn, og hvilke rammer vi bør opstille for dem.

Som forælder kan man godt blive tabt i alle de “råd og anbefalinger” og miste lidt sig selv.

Hvor daglige udfordringer som putning, komme i tøjet eller gøre som der bliver bedt om, pludselig vokser os over hovedet, og vi ikke kan finde løsningen på udfordringerne.

“Når man hele tiden lever med et dagligt pres uden at have fundet løsningen, så bliver man frustreret. Så oplever man, at man ikke er god nok til det, man gør, og man pisker sig selv nærmest hver eneste dag.”

Al den støj og alle de udefrakommende meninger spænder ben for forældrene.

Det bør til enhver tid være dig, der kan mærke hvilken forælder du vil være, hvilke idealer du har og hvilke sider af dig selv du virkelig ønsker at bringe i spil. Men nogle gange har vi en forestilling om hvordan det ville være at få børn, som er super romantisk og smuk, og så viste virkeligheden sig bare at være en anden… Du var ikke som du havde forestillet dig. Dine børn blev ikke helt som du havde troet – det der med at du aldrig ville synes de var irriterende passede i hvert fald ikke, for nogle dage er de bare så pisse hamrende irriterende, at du er ved at eksplodere! Der følger jo ikke ligefrem en manual med når man bliver forældre, så nogle gange kan det godt være rigtig svært at vide, hvad søren man skal stille op med de små mennesker.

forælder coach

Men der er en vej ud af mørket og jeg vil gerne hjælpe dig med at finde den.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mange hilsner fra