Forældre coach

Hvad er en forældre coach og hvorfor skulle du have brug for sådan en? Der er sgu da ikke nogen der skal komme og fortælle dig hvordan du skal være forælder, slet ikke en der hverken kender dig eller dit barn!

 

Du har HELT ret. INGEN skal fortælle dig hvordan du skal være forælder… det er suverænt dig der kan mærke hvilken forælder du vil være, hvilke idealer du har og hvilke sider af dig selv du virkelig ønsker at bringe i spil. Men nogle gange er det hamrende svært at være forældre. Nogle gange var forestillingen om hvordan det ville være at få børn super romantisk og smuk, og så viste virkeligheden sig bare at være en anden… Du var ikke som du havde forestillet dig. Dine børn blev ikke helt som du havde troet – det der med at du aldrig ville synes de var irriterende passede i hvert fald ikke, for nogle dage er de bare så pisse hamrende irriterende, at du er ved at eksplodere! Der følger jo ikke ligefrem en manual med når man bliver forældre, så nogle gange kan det godt være rigtig svært at vide, hvad søren man skal stille op med de små mennesker.

forælder coach

 

Så når hverdagen bliver lidt for øv

Når du simpelthen ikke forstå hvad du skal gøre for at komme konflikterne til livs

Når der er lidt for langt fra det du ønsker for jeres familie, til det der er realiteten

Og når du faktisk føler dig lidt lost…

Så er det der, det kan være så hamrende øjneåbnende at tale med en, der måske kan få dig til at se det hele fra en lidt anden vinkel. Lige kan komme med det spørgsmål, der får det hele til at åbenbare sig for dig, eller give netop det værktøj der bare virker super effektivt for jer.

 

For det er det jeg gør. Tuner ind på jer. Hvem I er, hvad I ønsker og hvordan jeg kan hjælpe jer derhen. Der hvor I ser jeres styrker som forældre.

Der er ingen skræddersyet løsning og det er et samarbejde. For I er unikke som familie, og derfor må løsningen på udfordringerne også være det.

 

Hvis du har lyst, er du velkommen til at kontakte mig på – helt uforpligtende. Så kan vi finde ud af om det er noget jeg kan hjælpe med og hvad vi gør derfra.

Hvis I vælger at gå med det og begynde et forløb, er prisen 1499 kr, for 3x sparring enten via mail, telefon eller skype.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Mange hilsner fra