Forstå dit barns vrede

vredt barn

Du er slet ikke i tvivl hvis du har et barn, der rummer en vrede du ofte ikke forstår.

Du er mere end en gang blevet forskrækket over de voldsomme følelser det lille menneske rummer.

Utallige gange har du spurgt dig selv om, hvorfor dit barn dog reagerer sådan.

Tvivlen har været din følgesvend… Er det min skyld? Har jeg gjort noget galt?

Du har kigget på andre børn – sammenlignet; og kun blevet mere forvirret, fordi reagerer ikke som dit barn.

Så du ved allerede godt om det her gælder jer.

De samme følelser, den samme tvivl og de samme tanker har jeg haft. Stillet mig selv det samme spørgsmål utallige gange: ”Hvor stammer al den vrede fra?”
Hver gang vreden har overtaget det lille menneske, har jeg været dybt fortvivlet over, ikke at kunne nå mit barn, og ikke føle jeg slog til som mor.  Når man blot har lyst til at holde om det lille menneske og sige at alt er okay, “mor er her” men kun møder afvisning, råb, skrig, eder og endda slag og spark…

Så tager frustrationen over, for når dit barn opfører sig på en måde du ikke forstår, og har svært ved at rumme; og når du ikke kan nå det med kærlighed, så bliver du tricket.

Du kommer måske til at råbe – køre med på vreden og beder dit barn stoppe med at opføre sig så tosset. Fortæller irriteret der ikke er nogen grund til det og kommer derved til at negligere dit barns følelser. Du gør det ikke bevidst og du gør det på ingen måde for at være streng… Du forstår bare ikke hvorfor – hvad er grunden til så voldsom en reaktion?

Der ER en grund… lige nu er det bare svært for dig at forstå den…. Ligesom det var svært for mig. Og når du prøver alt det bedste du kan, men ikke føler det hjælper, så står du tilbage med ingenting – en følelse der er rigtig svær at håndtere som forælder. Der hvor vi ikke føler vi kan hjælpe vores barn.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at forstå.

Jeg vil give dig et indblik i dit barns følelsesmæssige og kognitive univers og hjælpe dig med at forstå hvad der sker indeni det lille menneske, når vreden pludselig overtager.

Hvad er det dit barn prøver at fortælle dig? Hvordan kan du aller bedst møde det, lige der hvor hele verden bare braser sammen?

Hvis du ikke længere gider stille dig selv spørgsmålene “HVORFOR” og “HVAD KAN JEG GØRE” men hellere vil være i stand til at forstå og takle dit barns vrede. Hvis du vil vide hvordan du bedst hjælper dit barn med at håndtere vreden og give dit barn muligheder for, at udtrykke den på en mere fornuftig måde.

 Så har du mulighed for det med denne workshop.

Her er et udpluk af tilbagemeldinger fra deltagere på workshoppen.

Dit barn kan ikke ændre situationen selv – det har brug for din hjælp <3

Som bonus har du mulighed for at komme med i en lukket Facebook gruppe, hvor du kan stille dine spørgsmål, få luft for din frustration og sparre med ligesindede og få min hjælp og vejledning.