Guidede meditationer

Dette er et overblik over de meditationer du har mulighed for at købe, og som alle er designet til et specifikt formål. De er alle skabt til at hjælpe kroppen ned i sig selv, slippe den ydre verden og bringe ro i sindet. Der er både meditationer til voksne og til børn. Se om der ikke er nogen af dem du tænker, vil bidrage med noget positivt i dit eller dit barns liv ? Hvis du er i tvivl om hvilken meditation der vil passe til dig, så skriv endelig, så skal jeg nok guide dig.

Meditationer til voksne:

Hjertehealing – 199 kr

hjertehealing

Denne meditation hjælper dig med, at slippe det der holder dig tilbage i livet. Den forløser frygt, usikkerhed, tvivl, sorg, selvhad og meget mere. Du bliver taget med på en rejse ind i dit indre, til  dybderne i dit hjerterum, hvor dit indre kraftdyr bor, og er klar til at give dig din styrke tilbage. Det er min mest powerfulde healing, der virkelig kan få healede gamle sår, og sluppet gamle følelser, og give dig en følelse af kontakt med dig selv, der er svær at beskrive.

Se hvad der er sagt om den:

           

Giv slip – 99 kr

Denne meditation vil hjælpe dig med at give slip, på det der fylder lige nu og her. Det der stresser dig, bekymrer dig, tynger dig og dræner dig for energi. I en hektisk hverdag med rigtig mange bolde i luften og ting der skal nås, er den et nyttigt redskab til at slippe de ting, der ikke gavner dig, få pusten og finde overskudet. Den kan bruges dagligt og er især effektiv, når du mærker irritationen, frustrationen eller vreden presse på og begynde at hive dig ned. Den giver dig mulighed for, at tage en lille pause og komme tilbage og møde dagen fra et langt federe udgangspunkt.

Se her hvad der er sagt om den:

Magiske sted – 99 kr

meditation

Du bliver taget med på en magisk rejse, til et sted, din sjæl allerede kender. Her kan du koble fuldstændig af og være i fred. Det er din underbevidsthed der modtager signaler fra din sjæl, og viser dig det sted, hvor du kan være i fuldstændig ro og balance. Når du kommer tilbage vil du have en dyb indre ro og have en følelse af lykke over dette fantastiske sted, der er dit helt eget, og som kun du har adgang til, og kan besøge hver gang du har brug for det.

Indre barn Healing – 99 kr

Indre barn healing

Vi alle har et indre barn, der trænger til at blive hørt. Trænger til omsorg, opmærksomhed, kærlighed, og få af vide, at det er godt nok præcis som det er. DU er god nok præcis som du er! Dit indre barn er det der får dig til at reagere som, ja et barn – der hvor du ikke kan styre dine reaktioner. Dit indre barn har forskellige traumer på sjælen, men med denne healing, kan du give dit indre barn alt det, som det har brug for lige nu. Det er en healende rejse tilbage til det lille dig, der for første gang mødte modstand og ting, som det ikke kunne forstå.

Styrk dine lunger – 0 kr

Denne meditation er lavet, for at hjælpe dine lunger med at rense ud, styrkes, og bedre kunne stå imod og komme igennem lungesygdomme. Den er lavet da Corona blev en realitet, og frygten for at få den, var reel for mange <3 Din krop er intelligent. Enhver celle er intelligent, og det er denne intelligens jeg hjælper dig med at tappe ind i og udnytte her.

Ønsker du at købe en samlet pakke og opnå rabat? Få dem alle for 399 kr

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Meditationer til børn:

Rigtig mange børn har svært ved at bearbejde alle de indtryk de får i løbet af dagen. Det kan også være svært at håndtere alle de krav de møder, og det kommer ofte til udtryk i uro, svært ved at sove, bekymringer, angst mm. Meditationer er et vanvittigt effektivt redskab til at hjælpe børn, med at finde ind i dem selv, mærke sig selv, finde ro og give slip på det omkring dem. Disse meditationer er lavet til at hjælpe dine børn med at falde i søvn om aftenen på en god måde, hvor de har fundet ro i dem selv.

Hjerternes land – 99 kr (mulighed for rabat ved køb af alle tre)

børne meditation

Denne meditation tager dit barn med på en magisk rejse til et fantastisk sted – nemlig hjerternes land. Her findes kun gode ting og det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan lave her. Dit barn vil blive guidet ned i sig selv, ned i kroppen, slippe tankerne og så flyve afsted på eventyr. Meditationen kan bruges på alle lige fra babyer til de 8-10 årige. Du vil både modtage en indspillet version, men også en nedskrevet version, så du selv på sigt, kan fortælle den til dit barn, og din stemme bliver den, dit barn falder i søvn til, fyldt op af ro og kærlighed.

Ørnens rejse – 99 kr  (mulighed for rabat ved køb af alle tre)

meditation til børn

Her møder I den store majestætiske kongeørn, der tager jer med på en uforglemmelig rejse. Meditationen starter med at guide dit barn ned i kroppe og slappe helt af. Så møder I denne ædle fugl, som tager jer med på en smuk flyvetur, der får di barn til at falde i søvn fuld af ro og med smukke tanker. Meditationen kan bruges på alle lige fra babyer til de 8-10 årige. Du vil både modtage en indspillet version, men også en nedskrevet version, så du selv på sigt, kan fortælle den til dit barn, og din stemme bliver den, dit barn falder i søvn til.

Enhjørningens skov – 99 kr  (mulighed for rabat ved køb af alle tre)

Børn har en evne til at bruge deres fantasi og tro på de mest fantastiske ting. I denne meditation vil I møde den smukke mystiske enhjørning, som er kommet for at dele et vigtigt budskab med jer, og tage jer med på en tur i den dybe smukke skov. Dit barn vil blive hjulpet helt ned i kroppen og slippe alt andet end sin underbevidsthed, imens enhjørningen galoperer afsted gennem skoven. Meditationen kan bruges på alle lige fra babyer til de 8-10 årige. Du vil både modtage en indspillet version, men også en nedskrevet version, så du selv på sigt, kan fortælle den til dit barn, så det er din stemme, som dit barn falder i søvn til.

Ønsker du at købe en samlet pakke og opnå rabat? Køb dem alle til 250 kr 

Se her hvad der er sagt om den: