Guidede meditationer

Hvorfor meditationer?

Gennem meditationer kan du give slip, åbne op, omprogrammere din underbevidsthed og opnå nye erkendelser. Det er et fantastisk værktøj til indre kontakt, til at skabe ro og til at gå på opdagelse i dit ubevidste sind. På en enkelt og behagelig måde, kan du arbejde med dig selv, med blokeringer, med mønstre, tidligere traumer og andre ting, der påvirker dit liv negativt lige nu. 

Så spørgsmålet er vel mere, hvorfor ikke?

 

Hjertehealing 

hjertehealing

Denne meditation hjælper dig med, at slippe det der holder dig tilbage i livet. Den forløser frygt, usikkerhed, tvivl, sorg, selvhad og meget mere. Du bliver taget med på en rejse ind i dit indre, til  dybderne i dit hjerterum, hvor dit indre kraftdyr bor, og er klar til at give dig din styrke tilbage. Det er min mest powerfulde healing, der virkelig kan få healede gamle sår, og sluppet gamle følelser, og give dig en følelse af kontakt med dig selv, der er svær at beskrive.

 

Indre barn Healing 

Vi alle har et indre barn, der trænger til at blive hørt. Trænger til omsorg, opmærksomhed, kærlighed, og få af vide, at det er godt nok præcis som det er. DU er god nok præcis som du er! Dit indre barn er det der får dig til at reagere som, ja et barn – der hvor du ikke kan styre dine reaktioner. Dit indre barn har forskellige traumer på sjælen, men med denne healing, kan du give dit indre barn alt det, som det har brug for lige nu. Det er en healende rejse tilbage til det lille dig, der for første gang mødte modstand og ting, som det ikke kunne forstå.

 

 

Money Mindset

Money makes the world go round. De er nødvendige at have. De er rare at have. De giver frihed til at gøre det vi ønsker uden at skulle bekymre os. Hvorfor er der så mange der ikke føler de har nok? Der må gå på kompromis med drømme og hele tiden tjekker op på hvad der står på kontoen? Fordi de fleste af os er vokset op med et begrænset pengemindset. Hvor vi har lært at penge ikke hænger på træerne og man skal knokle for dem. De histotier holder dem væk. Ønsker du at invitere flere penge ind i dit liv? Ud over en powerfuld meditation, følger der en arbejdsbog med der sætter spot på dine pengeblokeringer.