Holistisk alternativ behandling

Hvordan foregår en holistisk alternativ behandling?

Når du får en behandling hos mig, er min fornemmeste opgave at få dig til at føle dig velkommen.

Give dig følelsen af at rummet for din healing og udvikling er holdt.

Du skal føle dig tryg i rolige omgivelser, og derfor starter en behandling altid med en snak, hvor vi sporer os ind på, hvad jeg skal sætte ind med. Hvordan jeg kan gøre den største forskel for dig lige nu og her. Mens vi snakker, får du et lækkert fodbad og lidt at drikke.

Jo mere du føler at du kan være åben og tillader dig selv at være det, jo mere kan jeg gøre for dig.

Hver behandling er unik. Den tager udgangspunkt i dig lige der hvor du er.

Måske du har mest brug for en dybdegående forløsende massage kombineret med cupping terapi, for at få løsnet op for nogle muskler der virkelig påvirker din hverdag. Så er det det vi gør. Men jeg dykker også ned i hvad det er dine muskler forsøger at fortælle dig, så du ikke skal ligge på briksen hver anden uge for at kunne bevæge dig.

Jeg behandler intuitivt og lader mig hele tiden guide af din energi. Jeg spøerger hele vejen igennem på de indskydelser jeg får. Nogle ting går langt tilbage, endda til tidligere liv. Hele vejen igennem fortæller jeg dig hvad der skal ske, så du kan være helt tryg i blot at overgive dig til processen. Jeg fortæller hvad jeg mærker og fornemmer og igennem hele behandlingen er der et fint samspil mellem din krop, dine ord, din sjæl og min intuition.

Behandlingen varer ca 2 timer. Til slut får du igen lidt at drikke til at hjælpe affaldsstoffer med at blive renset ud, og vi snakker lidt om det der er dukket op, og det jeg har mærket via behandlingen. Måske du får nogle teknikker eller øvelser med hjem, som kan støtte dig i din videre healing, og vi taler om hvorvidt endnu en behandling ville give mening og hvornår – men husk det er altid dig der mærker efter i din krop, om du vil komme igen.

Jeg behandler kun dem, der føler et match og som jeg føler jeg kan gøre en forskel for.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen og hjælpe dig til et liv i balance.

Tak fordi du har fundet vejen hertil.