Infertilitet

Behandling af infertilitet og barnløshed

Ufrivillig barnløshed og Infertilitet er et stigende problem. Flere og flere har brug for hjælp til at blive gravide. I 2014 (seneste tal) var der 36.243 tilfælde af “assisteret reproduktion” som er fællesbetegnelse for de typer af fertilitetsbehandling, man kan modtage herhjemme. Året inden var tallet 34.298.

Personligt synes jeg det er rigtig mange mænd og kvinder, der af den ene eller anden årsag, ikke kan blive gravide på naturlig vis. I modsætning til lægerne indenfor den medicinske verden, der har fokus på at få en så høj succesrate som muligt, ved hjælp af medicinsk behandling, er jeg mere nysgerrig på, hvorfor så mange mænd og kvinder, i deres bedste alder, har problemer med fertiliteten. Jeg synes ikke det er nok at hjælpe dem med at blive gravide, hvis man samtidig ikke gør noget ved de underliggende årsager. Og måske endda ender med at bidrage til en endnu større forringelse af kroppens funktionsevne….

Du kan læse min egen historie med fertilitetsbehandling her

– Kort fortalt. Jeg har været systemet igennem når det gælder fertilitetsbehandling herhjemme.

Behandling med Zoneterapi mod barnløshed/infertilitet

Jeg benytter fodzoneterapi i min behandling af infertilitet.

En række behandlinger med blid, målrettet fodzoneterapi som kombineres med kostanbefalinger som bunder ud i mine egne erfaringer med kost i forbindelse med at opnå en graviditet. Jeg har fundet ud af hvad der virker – en kost/livsstil som har rebootet mit system på mange måder – Som jeg meget gerne vil dele med dig.

 

Sund fertilitet og kost

Kroppen er fantastisk. Ikke bare den måde hvorpå hjernen sender impulser ud til alle dele af kroppen og så sker tingene helt naturligt – det i sig selv er vanvittig fascinerende. Men det jeg synes, er endnu mere fantastisk er, at kroppen gør ALT for at overleve og klare alle de belastninger den udsættes for.

Hvorfor har vi idag i stigende grad så svært ved at blive gravide, når det ikke var noget problem for bare 100 år siden?

Det er ganske enkelt pga den måde vi lever på idag, med alle de belastende faktorer vi konstant omgiver os med: Mobilstråler, trådløst netværk, pesticider, giftstoffer i alle afskygninger, plastik i alt, tilsætningstoffer i madvarer, stress og hormonforstyrrende stoffer er bare nogle af de ting, vi er i daglig kontakt med og INGEN af dem, har en positiv indvirkning på vores kroppe!

Jeg har fundet ud af  på min egen krop, hvor stor en betydning den kost vi indtager idag- og vores omgivelser, har på vores fertilitet.

Derfor har jeg lavet denne fertilitetspakke til behandling af infertilitet;

  • Indledende samtale og afklaring af mulige årsager til dine/jeres fertilitetsproblemer
  • En times kostvejledning, samt kostplan til inspiration
  • 8 behandlinger (en person) med bla. zoneterapi og akupressur

 

Pakken koster 2500 kr – værdi 5294 kr

Betalingen kan  deles op i 3 rater (månedlig) af 835 kr

For 2 personer er prisen 3800 kr. ialt – dette kan ligeledes betales over 3 rater af 1270 kr.

 

Er du interesseret eller har du nogle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig.

Mange hilsner fra Vicki