MorMedHjertet – online kursus

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Online kurset til dig der ønsker færre konflikter med dine børn

Mere nærvær, ro og overskud når I er sammen

At slippe for den dårlige samvittighed over ikke at føle “at du er god nok” som mor

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

“På dette 4 ugers online kursus tager jeg dig igennem øvelser, der er designet til at dykke ned i dig, og hive det frem du gemmer, som forhindrer dig i at være den, du gerne vil være.”

Kan du huske inden du fik børn? Hvordan forestillede du dig, at det ville være? Hvordan ville du være?

Hvis du er ligesom alle os andre mødre, så tænker jeg du forestillede dig en ubetinget kærlighed til det det lille væsen der ville lande i dit liv.

At du ville have ro og overskud til at klare alt, og a du i hvert fald ikke ville blive sur på det lille menneske.

Måske du endda har overværet andre der skældte deres børn ud, eller fortalte hvor irriterende de var, og tænkt at du aldrig ville få det sådan.

Hvordan gik det? Ikke helt som forventet vel?

For er der noget børn er eminente til, så er det at finde de rette knapper og så bare trykke amok på dem. igen og igen og igen….

Den gode nyhed er: Du er ikke den eneste og det behøver ikke være sådan.

Der er faktisk muligt at få drømmen til at gå i opfyldelse. At bevare roen, ikke blive provokeret, ikke skælde ud og ikke nogle gange overveje om der mon er nogen der vil overtage dine unger bare et øjeblik inden du mister forstanden.

Formålet med dette kursus er, at hjælpe mødre med at finde ind til den mor de virkelig ønsker at være ❤️

Kurset foregår i følgende 4 moduler som sendes ud med 1 uges mellemrum:

Men der er mere!

For ud over videoer, arbejdsark og opgaver der er skræddersyet til at bringe dig i mål, så får du også nogle lækre bonusser.

Du får en powerfuld meditation, som hjælper dig med at bruge din sjæl som guide.

Du får også en række interviews med nogle skønne kvinder, der har en masse på hjertet omkring det at være mor, og hvordan du kan gøre det langt lettere for dig selv.

 * Interview med den skønneste Mamma Christina Hedegaard Jørgensen med gode fifs til, hvordan du finder hjem i morrollen og skaber et netværk du kan trække på, når det hele brænder på.

Billedresultat for christina hedegaard jørgensen

 * Interview med den super dygtige Marianne Thyboe, der hjælper forældre med at slippe fortiden, så den ikke ender med at påvirke vores børn. Hun giver nogle virkelig gode råd til, hvordan man kan agere i forhold til konflikter med sine børn.

 * Camille der fortæller om Breathwork som er en helt fantastisk måde at komme i kontakt med sin krop på og forløse traumer fra de første 7 år af ens liv

Din mentor

Jeg hedder Vicki Gylling og er mor til 3 skønne drenge med krudt i røven.

Jeg har arbejdet med børn siden jeg var 18 år og er uddannet pædagog.

Jeg har altid vidst jeg ville arbejde med børn og altid vidst jeg ville være mor.

Jeg var en knald dygtig pædagog og troede jeg ville blive en fantastisk mor.

Virkeligheden blev en anden og det tog pusten fra mig.

Jeg blev udfordret på måder jeg slet ikke havde troet var mulige.

Da jeg blev mor og det gik op for mig, hvor svært det var at leve op til mine egne idealer, begyndte jeg at søge efter løsninger.

Hvorfor syntes jeg det var så hårdt, når jeg hele livet havde vidst jeg ville være mor?

Hvorfor blev jeg ved med at handle imod mine egne ønsker?

Hvorfor kunne jeg ikke overholde de ting jeg lovede mig selv gang på gang?

Svarene udeblev

Jo mere jeg søgte, jo mere forkert følte jeg mig. For det så ud som om det var så let for alle andre. De der tilbød hjælp fik det til at lyde så simpelt, men det var det bare ikke for mig.

Selvfølgelig skal man bare tælle til 10 og tage en dyb indånding, men når man når at springe i luften inden man overhovedet har tænkt tanken, så virker det bare ikke.

Jeg blev så træt af at lede efter svaret alle andre steder, uden at blive kogere. I stedet dykkede jeg ned i det og begyndte at være meget mere fokuseret på, hvad der i bund og grund skabte alle udfordringerne og hvordan det kunne være jeg reagerede som jeg gjorde.

“Jeg gik igang med en ordentlig omgang soul searching, en ordentlig oprydning på det følelses og energimæssige plan, satte mig ind i hjerneforskning, børns udvikling og udviklede teknikker og afprøvede dem i hoved og røv.”

Og så  skete der pludselig noget.

Jeg har efterhånden fundet så mange rebstiger op af det sorte hul (og finder dem stadig), at jeg trygt kan give dem videre. Det her virker…  også for dig! Hvis du tager ansvar for din rolle i forholdet til dine børn. Hvis du er indstillet på at være ærlig overfor dig selv og give dig selv lov til, at gå på opdagelse i det, der forhindrer dig i at være den du gerne vil være. For du kan ikke undgå at blive klogere på dig selv og dine reaktionsmønstre.

Bare rolig, det er ikke mig der bestemmer hvilken mor du skal være.

Der hvor dette kursus adskiller sig markant fra andre med samme omdrejningspunkt – forældre og børn, er at jeg ikke er ude på at sælge dig en løsning. Jeg har ikke en færdig formel jeg trækker ned over hovedet på dig og siger “Gør sådan, så løser det hele sig“. Jeg hjælper dig med at se din sandhed og finde din vej. Jeg fortæller dig ikke hvad der er rigtigt og forkert og hvordan du bør være overfor og sammen med dine børn. Men jeg hjælper dig med, at rydde alle de ting af vejen, der lige nu forhindrer dig i at være den mor du gene vil være.

Se her hvad der er sagt om kurset

Er du stadig i tvivl om kurset er for dig? Her får du mine bedste argumenter

❤️ Du er træt af den måde tingene er på nu og ønsker brændende en forandring

❤️ Du er plaget af dårlig samvittighed og føler aldrig du er nok

❤️ Du føler at dine børn fortjener bedre og ønsker virkelig at være den bedste mor for dem

❤️Du er træt af ikke at forstå dine egne og dine børns reaktioner, og altid havne i de samme dumme konflikter, som du brændende ønsker værktøjer til at undgå

Der findes ikke kun en slags mor – der findes mange forskellige typer. Heldigvis for det, så kan vi alle sammen være lige præcis den mor vi gerne vil være, og som vi mener er bedst for vores børn. Men hvad så når vi ikke kan leve op til den mor vi gerne vil være? Når vi bliver ved med at føle vi ikke er gode nok, får dårlig samvittighed og fortæller os selv, vi burde være bedre? Hvad er en god mor? For dig er det en ting, for mig er det måske en anden. Det er derfor jeg har lavet dette kursus, for det giver os hver især mulighed for at definere den mor vi gerne vil være, og så blive det!

konflikter børn og forældre

Jeg ved nemlig hvordan det føles, når frustration, frygt, tvivl, usikkerhed og en masse andre hæmmende følelser får overtaget. Jeg ved hvordan det føles når tårerne drypper ned på mit barn, der endelig er gået omkuld i mine arme, efter en alt for lang og smertefuld skrigetur. Jeg ved hvordan det føles at stå op hver dag og føle, at man ikke slår til. At man ikke kan leve op til sine egne forventninger og løfter til både sig selv og sine børn om, hvordan man gerne vil være som mor. Jeg kender til det, konstant at hænge i en klokkestreng og føle, at lige meget hvor hurtigt man løber, så når man aldrig det hele. Jeg kender til det hele.

Du kender det, har jeg ret?

Er du klar til at finde den mor frem, som du virkelig ønsker at være?

Det er det jeg tilbyder dig med dette kursus. Jeg er lige her til at hjælpe dig og jeg ved at det virker det her. Jeg er levende bevis på hvor langt man kan nå på meget kort tid, hvis man blot er dedikeret til opgaven. Jeg har lavet alt forarbejdet og gjort det hele klar til dig. Men det er kun dig der ved om du er klar.

Spar lige nu hele 46%

All rights reserved Relateret billede |Vicki Gylling|2019