Nybagt mor

ammevejledning ammerådgivning

For rigtig mange er det at blive nybagt mor, slet ikke det de havde forestillet sig. Selvom man forbereder sig på søvnunderskud, træthed, det at være der 100% for et andet menneske og tilsidesætte egne behov, er der mange der føler sig fuldstændig overvældede af opgaven.
Når man så oveni lægger gråd, ammeproblemer, en baby der ikke vil sove og tydeligt har ondt i maven, så er der mange der bliver ramt af en følelse af, ikke at slå til som mor. ALLE der bliver nybagt mor, burde have en der kom ud, hjalp dem med amningen, tjekkede om baby havde ondt i nakke eller ryg, viste dem hvordan de kan komme de værste maveproblemer i forkøbet OG give moderen en tiltrængt, lækker, afslappende behandling, der hjalp kroppen tilbage i balance efter fødslen.

nybagt mor

Desværre ender den første “hjælp” der kommer, når man er nybagt mor, for rigtig mange snarere med at blive en frustration, og noget der får dem til at tvivle på sig selv yderligere. Det er ikke ret mange sundhedsplejersker der er i stand til at hjælpe med amningen, og mange mødre ender med at give flaske efter sundhedsplejerskens råd. Det er synd og ærgerligt, når de nu ofte har et brændende ønske om at amme deres baby. Pludselig går det hele op i hvor meget baby har indtaget og hvor meget der kommer ud, i kurver og skemaer, i stedet for at nyde tiden sammen, lære hinanden at kende, og få hjælp til at få samarbejdet til at fungere, hvis der er udfordringer.

Rigtig mange nybagte forældre oplever, deres baby har ondt eller er ked af det, uden at de ved hvorfor eller hvordan de skal hjælpe. Den værste følelse der findes, er følelsen af ikke at kunne hjælpe sit barn, når det har brug for én, og det er virkelig noget der kan få en nybagt mor ned med nakken. Det er så hårdt ikke at kunne trøste sit barn, og der er så mange ting man kan være usikker på, når man står med en lille ny baby i armene.

De fleste kvinder ønsker at amme, når deres baby kommer til verden, men det er desværre langt under halvdelen, der får dette ønske opfyldt. Usikkerhed, manglende viden omkring det og travlhed på barselsgangen gør, at ammestarten ikke forløber som håbet, og rigtig mange nybagte mødre kommer hjem fra hospitalet med en ammebrik i hånden.

ammevejledning

Man kan føle sig fuldstændig alene i verden, når man sidder der med en baby, man ikke føler man kan mætte og når brystvorterne gør så ondt, at man har lyst til at skrige. Eller når ens baby græder hjerteskærende, uden man kan finde ud af hvorfor, eller hvad man kan gøre for at hjælpe.

Jeg kan tydeligt huske, hvor mange gange jeg har følt mig magtesløs, og hvor frustrerende det er, ikke at vide sine levende råd. At stå med en grædende baby og bryde sammen, fordi man slet ikke føler man slår til. Jeg ville ønske, at jeg havde taget uddannelsen til alternativ baby/børnebehandler INDEN jeg fik børn, for nu kan jeg tydeligt se, hvor mange situationer jeg kunne have undgået, og ikke mindst hvor mange frustrationer jeg havde sparet. Men omvendt havde jeg nok ikke bevæget mig i den retning, hvis det ikke netop var fordi, jeg havde fået de skønne unger jeg har, med alt hvad det bragte med sig. Hvis jeg bare kan hjælpe 1 nybagt mor, med at undgå at føle sig så utilstrækkelig som jeg gjorde, så er jeg lykkelig hjerteimg_7961

Man ved godt hele verden ikke går i stå, fordi man får en baby, eller at alt så drejer sig om den lille ny – men det ville man gerne have at det gjorde. For hvis det hele ikke lige kører på skinner, orker man ikke 117 forskellige råd, der peger i hver sin retning, og man orker heller ikke, at skulle sidde at lede efter det, og SELV vurdere om det er det ene eller det andet, man synes passer på lige ens egen situation. Man vil bare gerne have hjælp, NU OG HER, uden man skal køre 100 km med en ulykkelig baby på bagsædet eller det skal koste en million.

Derfor tilbyder jeg at komme til dig (hvis du bor på sjælland). Lytte til dig og til din baby. At hjælpe med amningen, hvis det er den der driller, tjekke din baby for spændinger og låsninger i nakke / ryg / bækken. Jeg behandler hvis den lille mave driller eller din baby lider af forstoppelse, og give dig en ordentlig omgang beroligende behandling, så du bare et lille øjeblik, kan få et pusterum, hvor du IKKE skal være noget for nogen, andre end dig selv. Jeg vil både bruge zoneterapi, akupressur og energiterapi og jeg lærer dig selvfølgelig, hvordan DU SELV efterfølgende kan behandle din baby og dig selv, ligesom du får tilsendt alle punkter og zoner, så din i forvejen hårdt prøvede hjerne, ikke skal huske mere 😉

Du kan bla få hjælp til følgende:

 • amning/ammevejledning
 • kolik
 • maveproblemer
 • brystbetændelse
 • fødselsdepression
 • kroppen i balance efter fødsel
 • beroligende teknikker til baby
 • bedre søvn til baby
 • slynge/ viklevejledning
 • effektive bøvseteknikker der mindsker gylp
 • efterfødsel vejledning

Hvis du er nysgerrig, men ikke helt sikker på, om det er noget for dig, så kontakt mig endelig og så tager vi en snak.

Prisen er 1499 kr for 2 times rådgivning, behandling, materiale og kørsel.
Du kan også ringe akut indtil kl 20.30 (herefter send en sms), hvis du står med en baby der er utrøstelig – så ser vi hvornår jeg hurtigst muligt kan komme til dig.

Lad være med at sidde alene med dine frustrationer og lad være med at vente og håbe at det nok skal ændre sig – man kan nå ret langt ud mentalt, mens man venter på dette hjerte

Du kan ringe til mig på 2277 2423 eller sende en mail til kontakt@vickigylling.dk

Mange hilsner fra

 

Se hvad tidligere klienter siger: