Playshop: Forstå dit barns vrede

vredt barn

Jeg behøver ikke engang komme med alle mulige eksempler, for har du et barn der rummer en voldsom vrede, så ved du det allerede.

 

Du er blevet overvældet over de store følelser det lille menneske rummer.

 

Du har spurgt dig selv utallige gange, hvorfor dit barn dog reagerer SÅ voldsomt.

 

Du har tvivlet på dig selv og tænkt om det mon var din skyld, noget DU har gjort galt.

 

Du har sammenlignet dit barn med andre, kun for at blive mere i tvivl om hvad der dog er galt.

 

Så jeg behøver ikke tegne et billede for dig af et vredt barn, for du ved allerede om det her gælder jer ❤

 

Jeg har nemlig haft nøjagtig samme følelser, samme tvivl, samme tanker. Har spurgt mig selv igen og igen  hvad søren al den vrede dog skyldes. Være fortvivlet og mærket mit hjerte briste hver gang vreden har taget over, og jeg ikke har kunne nå mit barn. Bare har haft lyst til at holde om ham og sige at alt er okay, “mor er her” men er blevet afvist… skubbet væk, råbt af, slået på, sparket, nevet…

Og så tager frustrationen over, for når du ikke kan nå dit barn med kærlighed, og det opfører sig på en måde der er svær at rumme, og som kan virke så voldsom, så bliver du tricket. Kommer til at hæve stemmen, bede dit barn om at stoppe, negligere følelsen og sige at der ikke er nogen grund til at reagerer sådan!

Men der ER en grund, du forstår den bare ikke, ligesom jeg ikke forstod den. Og når du ikke forstår den, og dine aller bedste forsøg på at takle det fejler, så er det du står tilbage med ingenting. Du føler ikke du kan gøre noget for at hjælpe og det er den værste følelse man kan have som forælder 💔

 

Jeg vil gerne hjælpe dig med at forstå.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at se ind i dit barn og forstå hvad der sker indeni det lille menneske, når gnisten pludselig tændes og eksplosionen er uundgåelig.

Hvad prøver dit barn at fortælle dig og hvordan møder du det aller bedst hvor det er, lige der hvor hele verden bryder sammen og der ikke er andet end sorte skyer?

Det er det denne playshop handler om.

 

Det hele foregår online i en lukket Facebook gruppe, som du søger om adgang til, når du er tilmeldt. Playshoppen foregår d. 28/11 kl 10.15.11.30.Du kan sende mig spørgsmål inden, hvis du har noget helt konkret du gerne vil have med, og kan du ikke være med på selve dagen, har du adgang til videoen efterfølgende. Gruppen bliver herefter en sparringsgruppe, hvor alle deltagere kan bruge hinanden til de udfordringer, vreden giver hos dem. Jeg er med og kan bruges og svarer gerne på alt hvad ud kunne komme på at spørge om ❤

 

Så hvis du er træt af at stille dig selv spørgsmålene “HVORFOR” og “HVAD KAN JEG GØRE” og gerne vil lære at forstå og takle dit barns vrede. Hvis du gerne vil hjælpe dit barn med at håndtere den og vise hvordan den sikkert kan komme til udtryk, på en mere fornuftig måde. Hvis du er træt af ikke at vide hvornår dit barn springer i luften næste gang, og hver dag forsøger at navigere i et minefelt, så snup din plads lige her. De 20 første får den til halv pris, nemlig 99 kr i stedet for 199.

 

 

Jeg glæder mig til at se dig d. 28/11 kl 10.15 og hjælpe dig med en dybere forståelse af dit barn ❤

Mange hilsner fra