Fri Voxer support

For dig der ønsker support lige ved hånden og én at kunne dele tanker, frustrationer, spørgsmål og sparre med, så du hurtigt kan komme videre.

Der er KÆMPE forskel på at gå vejen selv og gå den med en anden. Vi er altid begrænsede i hvad vi ser og kan få øje på, især når det handler om os selv.

Det her er dit “get out of jail free” card. Eller dit get out of frustration and struggle card. Hvor du ikke behøver tumle med tingene selv. Hvor du kan dele tvivl. Lette hjertet om en frygt, men mest af alt hele tiden få afdækket næste skridt og næste, så du ikke føler du står i stampe… eller går i ring.

De tidspunkter jeg har haft andre at sparre med i min forretning, har været der hvor jeg har rykket mig mest. Og jeg er ikke alene om den oplevelse. Det er derfor du ikke finder en forretningsdrivende med en succesfuld forretning, der ikke næsten hele tiden enten har en coach eller mentor, eller med i et udviklende fællesskab, en mastermind osv.

Det går bare hurtigere, når du ikke slev skal kunne få øje på alle muligheder, begrænsninger, veje, døre, læsninger og stopklodser. Og at kunne dele lige her og nu hvor det opstår, i stedet for at skulle vente til en session om nogle dage og føle du ikke kan gøre noget imens, det er freaking fedt. Tro mig, jeg har prøvet det.

Så hvis du vil have mig i lommen i 3 uger og rykke i din forretning, så er det her det foregår.

3 ugers fri Voxer sparring (lyd og skrevne beskeder) for 1500 kr

Har du nogen spørgsmål, så skriv til vickigylling@gmail.com