You Are Gifted – Human Design reading

.

.

Til dig der ønsker at skabe en energimæssigt bæredygtig forretning og dele dine gaver med verden.

En You Are Gifted reading er en helt særlig reading der sætter spot på:

🌱Dine unikke gaver

🌱Din mest autentiske og aligned måde at bruge dem på

🌱Hvordan du bruger din unikke stemme

🌱Hvordan du følger din unikke strategi og skaber ydelser i flow.

🌱Hvordan du markedsfører dig autentisk og hvem der er mest modtagelige for dit budskasb

.

Opdag dit sande potentiale og hvordan du skaber din drømme forretning implementer det allerede i dag.

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor en strategi virker fantastisk for én og flopper fuldstændig for en anden? Og orker du ikke at bruge flere måneder (eller mere) på at hoppe mellem strategier og trends for at finde den rette for dig? I en verden hvor vi lærer, at vi alle skal kunne det samme, kan det være svært at opdage, hvad der er unikt, ved hver enkelt af os, og hvad der virker for os hver især. Vi kigger på andre, der ser ud til at have det, vi tror vi skal have, eller kunne det vi ønsker, og så gør vi som de gør. Men i sammenligningen blegner vi. Vi mister vores unikhed. Vores små finurligheder og særheder kommer ikke til sin ret og vi går imod vores naturlighed.

Men du er ikke kommet for at være en kopi af andre, eller gå den vej, der allerede er trådt flad af utallige fødder. Din egen venter på at blive opdaget, og dit sande formål og mest autentiske udtryk, finder du på vejen. Din vej.

You Are Gifted readingen sætter fokus på dig. Din unikhed. Dine gaver. Dine evner. Det der gør dig til dig og som du skal bruge for at skabe en succesfuld forretning. Den tager udgangspunkt i de dele af Human Design, der til sammen giver dig det klareste billede af, hvad du er kommet for, hvordan du skaber en levevej af det du er og kan, samt hvordan du markedsfører dig mest autentisk og effektivt.

En verden af muligheder

-Human design forretning

Når vi ikke er tro mod os selv, og lever på en måde, hvor vi ikke giver os selv lov til at være, det vi virkelig er, så forbliver alle de døre, der leder til det liv der er sandt for os, og som føles nærende for vores sjæl, lukkede. Vi kan ikke engang se dem, for vi er ikke et macth til dem. I stedet åbnes døre til læring og bevidsthedsudvidelse. Til modstand som vi kan vokse gennem, og til spejle vi kan se os selv tydeligere igennem.

Det øjeblik vi er klar til at se, hvem vi virkelig er, og aligne os med den vi virkelig ønsker at være indeni, for os, ikke for alle andre, der begynder dørene at dukke op. Det er her hvor vi griber mikrofonen og føler folk rent faktisk lytter. Vi oplever at de rette mennesker finder vej til os. Markedsfæring bliver nemt og sjovt, salg nærmest overflødigt og der kommer et helt andet flow i vores forretning.

At se dig selv gennem Human Desing, er at se dig selv ægte. Dybt. Måske for første gang. Og det er ikke småting det kan sætte i gang.

Det praktiske

En You Are Gifted reading foregår ved, at du efter booking får en mail som du besvarer med din fødselsdato og tidspunkt. Herefter laver jeg en lydfil med din reading, som du modtager indenfor 3 hverdage

Denne reading koster 1450 kr.