Human Design

Human design uddannelse

Not two stars are the same. Neighter are people.

Hvad gør dig til dig? Hvad er det der gør dig unik og hvordan viser du denne unikhed i verden?

Er du klar til at forstå dig selv på et niveau du ikke troede var muligt? Klar til at livet kan være nemt og flowfyldt, blot hvor du er dig. Er du klar til at dykke ned i det du er designet til at være. Dit enegimæssige blueprint og den måde du er skabt til at forstå livet, tage det ind og navigere i det?

Din vej til balance og flow – din vej til dig.

Jeg fandt Human Design ved lidt af et tilfælde. Jeg læste om min type og tænkte “wow, det var sgu ret præcist“. Min nysgerrighed var vakt. Jeg tænkte, at hvis det kunne beskrive mig så præcist, så kunne det nok også gøre det samme omkring min søn. Min lille tordensky som jeg bare følte jeg ikke kunne være den mor for, som jeg ønskede at være. Boy oh boy hvor gav det mig indsigtet i ting, der gjorde det 1000 gange lettere at forstå, hjælpe og møde ham, lige som han havde brug for.

Det er vildt ikke?

At du ud fra dette system kan forstå hvad dine superpowers er, hvordan du bedst bruger din energi, hviken del af dig det er meningen du skal bruge for at træffe de korrekte valg, om du er her for at lede andre, være verdens spejl, eller om du kommer med en vild gnist af ingangsættende energi. Alt sammen giver dig en dyb forståelse for dig og hvordan du trives. Hvordan du arbejder med dig selv og ikke imod.

At lære dette værktøj at kende, giver dig ikke kun muligheden for at forstå dig selv. At finde ud af hvordan du er designet til at fungere bedst og derved også lære at spotte tegnene på, når du er på afveje. Det giver dig også muligheden for at forstå dine børn, din partner, ja endda dine søskende eller forældre, og derved kan der blive kastet nyt lys over oplevelser, minder, vaner og mønstre.

Human Design er den største kærlighedserklæring til os mennesker. Det viseros vores fulde potentiale og tillader os at være, hvad vi i sandhed er kommet for. Det sammenligner os ikke, dømmer os ikke og begrænser os ikke. Det tillader os alle at forstå voes unikke gaver og hvorfor vi er vigtige i denne verden. Det viser os, at vi alle bærer en unik brik i det store puslespil, at ingen er vigtigere end andre og at alle er nødvændige, for at vi kan skabe det store billede.

Det er ren kærlighed og jeg vil godt garantere dig, at du får et helt nyt syn på dig selv og forståelse for alt hvad du er, hvis du inveterer denne smukke viden ind i dit liv.

Er du nysgerrig på hvordan du kan dykke ned i det, kan du se mere her.

Human Design – det unikke dig.

Kærlig hilsen