Om mig

Min historie og hvorfor jeg blev alternativ behandler

img_7169

Jeg hedder Vicki og er 36 år. Jeg bor sammen med min kæreste og vores 3 drenge fra 2012, 2015 og 2018. Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og har arbejdet med børn siden jeg var 19 år gammel – først på en SFO som medhjælpere og senere på en heldagsskole for børn med socio-emotionelle problemer, siden hen i en børnehave/vuggestue, så igen på en SFO med en specialgruppe og sidst i en børnehave. Jeg har altid vidst jeg ville arbejde med børn og at jeg ville hjælpe mennesker, der havde brug for det og jeg har forsøgt at implementere dette i alle mine jobs.

Min første søn led rigtig meget af ondt i maven og sov virkelig dårligt og han var langt over et år, før vi havde nogenlunde nætter, hvor vi ikke var vågne 117 gange og han sov først igennem, da han var over 2 år. Da han var 2 ½ kom vores anden søn til verden og jeg var overbevist om, at det bare ville køre denne gang. Efter 14 dage måtte jeg erkende, at det ikke var tilfældet. Han begyndte at blive rigtig ked af det, ville amme konstant, sov dårligt og ville kun være hos mig hele døgnet. Det kulminerede en dag, hvor jeg stort set ikke havde lavet andet end at amme i 5 timer i træk og hver gang jeg forsøgte at tage ham fra, så skreg han af sine lungers fulde kraft. Jeg havde et brændende ønske om at amme og troede at det kørte på skinner, for jeg havde masser af mælk og kunne høre ham synke, men noget sagde mig, at der måtte være noget galt. Jeg ringede til Det private barselshotel og vi begyndte på et længere forløb deroppe. Det indebar, at jeg i et par måneder pumpede ud hver 3. time HELE DØGNET og gav ham min mælk på flaske. Til sidst kunne jeg fuldamme ham og jeg ammer stadig 🙂

Han fik selvfølgelig bøvl med maven, for det viste sig, at han ikke havde fået nok at spise i nogle dage og hans fordøjelse var gået i stå. Jeg søgte derfor hjælp hos en zoneterapeut og senere en osteopat. Jeg følte det som et nederlag, at jeg ikke kunne hjælpe mit eget barn og ikke vidste, hvad jeg skulle gøre, når han havde ondt. Jeg var glad for den hjælp han fik af behandleren, men jeg havde et behov for selv at kunne lindre hans ubehag – noget jeg tror, jeg deler med rigtig mange forældre. <3 Der er ikke noget værre end at opleve ens børn være kede af det og ikke være i stand til at hjælpe.

Det fik mig til at tage en beslutning. Jeg sagde mit job op og begyndte på en uddannelse som Alternativ baby og børnebehandler og det er simpelthen en af de bedste beslutninger i mit liv. Ikke alene fik jeg en dybere forståelse af kroppen og hvorfor sygdomme og ubalancer opstår. Jeg fik også værktøjer til at kunne hjælpe og helbrede – ikke kun min egen søn, med alle der døjer med diverse problemer. Det er mit store ønske, at ALLE nybagte forældre lærer basale behandlinger, så de kan hjælpe deres børn, når de har ondt i maven, i ørerne, får tænder, har vokseværk, er forkølede og har feber og alle de andre ting, man som forældre støder på. Jeg siger ikke, at man kan behandle alt selv, for der kan være mange tilfælde, hvor ubalancen er for stor eller hvor det er lidt mere komplekst end bare at trykke på et par zoner og punkter. MEN rigtig ofte kan man gøre meget selv og lad mig lige sige, at det er helt fantastisk at kunne hjælpe sit eget barn, så det hurtigere kommer igennem forskellige sygdomme og ikke bliver lige så generet af det, der gør ondt. Derfor har jeg på min behandler side på Facebook lavet selvhjælpsvideoer til de mest almindelige udfordringer man kan støde på, når man har en baby og har lavet en kanal på Youtube.

Se mine videoer her.

Jeg håber at rigtig mange kan få glæde af dem. <3