Human Design Profil Linjerne

Vil du have et dybt indblik i dig selv, og hvordan du er, både personligt og i relation til andre, så kig på Profil Linjerne.

Vores profil består af 2 tal, 2 linjer der er helt deres egen og har en kæmpe indflydelse på vores liv. De 2 små tal fortæller ufattelig meget om din personlighed, og hvordan du mest naturligt forholder dig til og interagerer med andre.

Hvis jeg skulle vælge en yndlingsdel af Human Design, så ville det være profil linjerne, da dette ene lille element giver den største forståelse for, hvem du er, og ofte også, hvor du har fælt dig mest forkert. Jeg har skrevet en lille kort oversigt over dem her.

På min Human Design uddannelse arbejder vi også dybt med dem, men fordi der var så vanvittig meget værdifuld (læs uundværlig) viden at hente her, dedikerede jeg slutningen af 2023 til Profil Linjerne og lavede en dybdegående masterclass om hver af de 6.

Og det væltede ind med tilmeldinger til dem, og der var både lettelsens tårer, forløsende suk og en spirrende selvkærlighed der opstod på de masterclasses. Du kan købe hver masterclass for sig og kun dykke ned i dine egne linjer, eller du kan købe bundlen med alle 6 og spare knap 400 kr. Du finder dem separat herunder og bundlen til slut.

Link til masterclassen om 1’er linjen: https://ezme.io/c/RY/ur8R

Link til masterclass om 2’er linjen: https://ezme.io/c/RY/Rcpo

Link til masterclass om 3’er linjen: https://ezme.io/c/RY/RnI5

Link til masterclass om 4’er linjen: https://ezme.io/c/RY/ur8C

Link til masterclass om 5’er linjen: https://ezme.io/c/RY/ur8z

Link til masterclass om 6’er linjen: https://ezme.io/c/RY/up5p

Hvis du er nysgerrig på Human Design, og har andre i dit liv du ønsker at forstå bedre og relationer der måske udfordrer dig. Eller hvis du arbejder med mennesker og føler, der er nogle du forstår bedre end andre. Så vil jeg klar anbefale dig bundlen med alle 6 profil linjer. Der er ufattelig meget guld i de 6 masterclasses, og selv folk der har taget Human Design uddannelser herhjemme, eller kender godt til det, har fået øjenåbner og ny vide.

.

Link til bundlen med alle 6 profil linjer: https://ezme.io/c/RY/R7iB

Lige meget hvad du vælger, venter der dig, værdifulde indsigter om dig selv og dine kære, og jeg bliver ved med at få taknemmelige beskeder pga de her masterclasses.