Bliv certificeret Human design reader

Kom i gang allerede i dag og tag uddannelsen i dit eget tempo, støttet hele vejen

.

Lær hvordan du forstår dig selv og andre dybt.

Hjælp andre mennesker endnu dybere og transformerende, på en måde der tager udgangspunkt i deres unikke design.

Hvad end du ønsker at dykke dybere ned i dette værktøj for dig selv, eller fordi du ønsker at bruge det på din familie, eller for at hjælpe klienter, giver dette forløb dig alle de fornødne værktøjer.

Gør dig klar til at tage den mest transformerende uddannelse.

.

Hvorfor tage Human Design uddannelsen?

På denne uddannelse, bliver du introduceret dybt til alle elementer i Human design. Det vil give dig en omfattende forståelse for ikke alene selve værktøjet og hvad det kan, men også for dig selv og andre mennesker. Du vil ikke kun blive i stand til at lave readings, men også videreformidle den viden der er i Human design og integrere det i alle aspekter af dit liv. Lever du af at hjælpe mennesker, vil det blive tydeligt, hvordan Human Design kan give dig en ekstra dimension at trække på, i dit arbejde med dem.

.Human Design reading

Uddannelsen er bygget op på følgende måde:

Human design uddannelse

Hvis du stadig læser med, er det nok fordi du er hamrende nysgerrig på, hvad det her værktøj kan. Måske du er stødt på det før, måske du endda har dykket lidt ned i det, men ikke helt har følt klarheden og sammenhængen, eller måske du først lige har hørt om det, og bare vide mere.

Hvad end din grund er til at læse med her, så lad mig uddybbe lidt for dig, hvad Human Design kan bidrage med, til dit liv, og hvorfor jeg er så vild med det.

.

Med Human Design føler du dig set, dybt og ægte. Du føler dig forstået, og som om universet har lyttet til dine bønner og nu giver dig alle de svar du søger. Du føler endelig du giver mening og får en klarhed omkring, hvorfor du oplever livet som du gør. Du får den største thumbs up til at være præcis den du er og stråle som den stjerne du er kommet her for at være.

Hvad hvis du kunne forstå dig selv og dine følelser, triggere og handlinger meget bedre end du kan i dag? 

Og hvad hvis du kunne gøre det samme for dine klienter, dine familiemedlemmer, dine børn? 

Det er det, som Human Design kan gøre for dig. 

.

Men hvor meget koster det at få disse essentielle redskaber? (For jo, når du først lærer Human Design, ville du kunne se hvor essentielt det er i dit liv). 

Prisen for uddannelsen er 17.777 kr og det er muligt at betale i op til 6 rater.

tilmeld

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at forstå dig selv og åbne op for alt hvad du er. Dette er den ultimative kærlighedsgave til dig selv, dine klienter og dem du elsker. Evnen til at forstå sig selv og dem dybt, så I kan give plads til og støtte hinanden og tillade at I hver især får lov til at være lige præcis det, I er kommet for at være.

.

På uddannelsen lærer du følgende:

Human-Design-test

Du lærer at læse en chart. Lærer hvad alle de forskellige elementer betyder. At forstå alle delene og hvordan de spiller sammen. Hvad er inner authority og hvorfor er det den vi skal træffe valg med? Hvad er strategi og hvorfor er den så hamrende vigtig at kende. Hvilken grundenergi du kommer hertil med, hvad det er din sjæl vil i dette liv og hvordan du bruger dig selv bedst til at opnå det.

Vi arbejder med alle typerne: Manifestor, Generator, Manifesting-Generator, Projector og Reflector. Du lærer at kende forskel på dem og hvordan du ser ud fra et chart hvilken type du er. Med deres unikke aura og hvordan de påvirker andre. Her kan du læse mere om Human Design typerne.

Vi arbejder i dybden med alle 16 profiler, ser på forskellighed, lighed og særegenhed. På hvad de 2 linjer vil sige hver for sig og sammen og hvordan du forstår, anerkender og lever din rolle i verden.

.

Vi gennemgår alle 9 centre et for et, kigger på hvad de hver især repræsenterer og hvilke funktioner de har. Hvad er forskel på motor, pres, bevidsthedscentre osv og hvad er forskellen på definerede og udefinerede centre i et chart. Hvad er dine styrker, hvad er dine naturlige gaver, hvad er dine udfordringer og de største faldgrupper du kan falde i undervejs? Alle de ting får du svar på og lærer hvordan du giver andre de samme svar.

.

Vi dykker ned i de 64 gates og 32 channels og hvad planeterne har af betydning i vores bodygraph. Alle de forskellige måder at forstå, opfatte og være i verden på. Vi gennemgår også variablerne og hvordan du bruger dem til at forstå hvordan du opfatter verden, fordøjer den, bedst lærer og manifester de ting du ønsker dig i livet.

.

.

Du modtager desuden min grundbog i Human Design, hvor jeg har gennemgået alle elementerne vi kommer igennem på uddannelsen.

Efter uddannelsen vil du kunne: 

 •  Lave gennemførte readings for dig selv og dine klienter 
 • Forstå de unikke sider af dine kunder og se hvordan du kan hjælpe dem endnu bedre 
 • Forstå dine egne følelser, blokeringer og handlemønstre 
 • Endelig forstå at der er absolut ikke nogen begrænsning på, hvad du kan opnå, når du arbejder med dit unikke design og ikke imod det 
 • Tilføje en ekstra dimension til dit arbejde med mennesker og hjælpe dem endnu bedre og hurtigere 
 • Skabe en “jeg bliver set, hørt og forstået” følelse hos dine klienter og din familie og venner
 • Styrke dine relationer privat og professionelt 

.

Hvordan foregår Human Design uddannelsen:

Uddannelsen foregår online og alt materialet leveres digitalt i form af videoer, lydfiler og skriftligt materiale. Du har adgang til materialet for livstid og du har muligheden for at tage forløbet i dit eget tempo. Det hele ligger på en lukket online platform, du får adgang til efter tilmelding. Uddannelsen åbnes et modul af gangen med en uges mellemrum, i den rækkefølge der sikrer dig den bedste forståelse. Du inviteres med i en lukket Facebook gruppe, hvor du altid kan stille spørgsmål, dele indsigter og forståelser og kan få sparring løbende. Det fungerer desuden som et community, hvor vi jævnligt dykker ned i Human Design og laver masterclasses omkring specifikke dele, som du er med til at bestemme. Denne gruppe har du adgang til for altid.

Hvordan foregår eksamen?

Eksamen foregår ved, at du laver en fuld reading, som du deler med mig via et zoom kald. Her kan jeg spørge ind til forståelse, uddybning mm, for at sikre mig, at du kan bruge dette fantastiske værktøj, til at hjælpe andre, med at få dybe indsigter omkring dem selv og deres bedste liv. Når du består, får du tilsendt din certificering online og dine kontaktinformationer kommer på min liste over readers, hvis du ønsker det.

.

Human Design Uddannelsen er for dig hvis:

 • Du vil have en dyb og grundlæggende forståelse for forhold/relationer, job/karriere, opdagelser af evner/kompetencer/livsformål, terapi, kostvejledning, familievejledning, coaching, mentoring og meget mere.
 • Vil skabe success ud fra din essens og ikke ud fra de eksterne faktorer 
 • Vil have et unikt redskab til at hjælpe dine kunder mere og kunne hjælpe dem endnu bedre
 • Vil bygge stærke relationer og styrke de relationer du har nu 
 • Vil på en spændende rejse ind i dig selv og lære at forstå dig selv og dine følelser bedre 

Har du spørgsmål eller brug for afklaring om denne uddannelse er dit næste skridt, så sende mig en mail på vickigylling@gmail.com.

Er du klar til at forstå livet, dig selv og andre dybere end du troede var muligt?

.

Hvad siger tidligere deltagere:

Du kan se disse 2 live interviews med 2 skønne kvinder, der har taget uddannelsen:

Kærlig hilsen