Bliv certificeret Human design reader

Er du klar til at møde dig selv ægte, måske for første gang?

Er du klar til at opleve hvordan det er at leve dit design og gå med universets flow og være alt det, du er kommet for at være?

Er du klar, til at forstå dig selv og hvad der gør dig magisk og unik?

Ønsker du at hjælpe andre mennesker og kunne gøre det endnu dybere og transformerende?

Så er du klar til at tage den mest transformerende uddannelse.

På denne uddannelse, bliver du introduceret dybt til alle de grundlæggende elementer i Human design. Det vil give dig en omfattende forståelse for ikke alene selve værktøjet og hvad det kan, men også for dig selv og andre mennesker. Du vil ikke kun blive i stand til at lave readings, men også videreformidle den viden der er i Human design og integrere det i alle aspekter af dit liv. Lever du af at hjælpe mennesker, vil det blive tydeligt, hvordan Human Design kan give dig en ekstra dimension at trække på, i dit arbejde med dem.

Alt materialet leveres digitalt i form af videoer, lydfiler og ark. Det hele ligger på en lukket online platform, du får adgang til efter tilmelding. Uddannelsen åbnes et modul af gangen med en uges mellemrum, i den rækkefølge der sikrer dig den bedste forståelse. Du kan komme med i en lukket Facebook gruppe, hvor du altid kan stille spørgsmål, dele indsigter og forståelser og kan få sparring. Du har adgang til materiale for livstid og det er okay at tage det i dit eget tempo.

Hvis du stadig læser med, er det nok fordi du er hamrende nysgerrig på hvad det her værktøj kan. Måske du er stødt på det før, måske du endda har leget lidt med det, men ikke helt har følt klarheden og sammenhængen, eller måske du først lige har hørt om det, og bare vide mere.

Hvad end din grund er til at læse med her, så lad mig uddybbe lidt for dig, hvad Human Design kan bidrage med, til dit liv, og hvorfor jeg er så vild med det.

Med Human Design føler du dig set, dybt og ægte. Du føler dig forstået, og som om universet har lyttet til dine bønner og nu giver dig alle de svar du søger. Du føler endelig du giver mening og får en klarhed omkring, hvorfor du oplever livet som du gør. Du får den største thumbs up til at være præcis den du er og stråle som den stjerne du er kommet her for at være.

Hvad end du ønsker at dykke dybere ned i dette værktøj for dig selv, eller fordi du ønsker at bruge det på din familie, eller for at hjælpe klienter, giver dette forløb dig alle de fornødne værktøjer.

Hvad hvis du kunne forstå dig selv og dine følelser, triggere, handlinger meget bedre end du kan i dag? 

Og hvad hvis du kunne gøre det samme for dine klienter, dine familiemedlemmer, dine børn? 

Det er det, som Human Design kan gøre for dig. 

På denne uddannelse får du grunding viden og forståelse for de grundlæggende elementer i Human Design. Det vil give dig en omfattende forståelse for ikke alene selve værktøjet og hvad det kan, men også for dig selv og andre mennesker.

Men hvor meget koster det at få disse essentielle redskaber? (For jo, når du først lærer Human Design, ville du kunne se hvor essentielt det er i dit liv). 

Prisen for uddannelsen er lige nu 17.777 kr og det er muligt at betale i op til 5 rater.

Jeg oplever at det gør en kæmpe forskel i ens relationer, når man tænker sit design ind, og det er alfa og omega hvis du skal skabe et meningsfyldt arbejdsliv eller have succes i din business.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at forstå dig selv og åbne op for alt hvad du er. Dette er den ultimative kærlighedsgave til dig selv, dine klienter og dem du elsker. Evnen til at forstå sig selv og dem dybt, så I kan give plads til og støtte hinanden og tillade at I hver især får lov til at være lige præcis det, I er kommet for at være.

På uddannelsen lærer du følgende:

  • Du lærer at læse en chart. Lærer hvad alle de forskellige elementer betyder. Hvad det vil sige at være de forskellige typer og profiles. Hvad hvert af de 9 centre rummer og hvad det betyder om de er åbne eller lukkede.
  • Hvad er inner authority og hvorfor er det den vi skal træffe valg med? Hvad er strategi og hvorfor er den så hamrende vigtig at kende.
  • Hvilken grundenergi du kommer hertil med, hvad det er din sjæl vil i dette liv og hvordan du bruger dig selv bedst til at opnå det.
  • Hvad er dine styrker, hvad er dine naturlige gaver, hvad er dine udfordringer og de største faldgrupper du kan falde i undervejs? Alle de ting får du svar på og lærer hvordan du giver andre de samme svar.
  • Vi dykker ned i gates og channels og hvad planeterne har af betydning i vores bodygraph. Vi gennemgår også variablerne og hvordan du bruger dem til at forstå hvordan du opfatter verden, fordøjer den, bedst lærer og manifester de ting du ønsker dig i livet.

Efter uddannelsen vil du kunne: 

 -Lave gennemførte readings for dig selv og dine klienter 

– Forstå de unikke sider af dine kunder og se hvordan du kan hjælpe dem endnu bedre 

 – Forstå dine egne følelser, blokeringer og handlemønstre 

–  Endelig forstå at der er absolut ikke nogen begrænsning på, hvad du kan opnå når du arbejder med dit unikke design og ikke imod det 

 – Tilføje en ekstra dimension til dit arbejde med mennesker og hjælpe dem endnu bedre og hurtigere 

 – Skabe en “jeg bliver set, hørt og forstået” følelse his dine klienter og din familie og venner

 – Styrke dine relationer privat og professionelt 

Hvordan foregår eksamen?

Eksamen foregår ved, at du laver en fuld reading, som du deler med mig via et zoom kald. Her kan jeg spørge ind til forståelse, uddybning mm, for at sikre mig, at du kan bruge dette fantastiske værktøj, til at hjælpe andre, med at få dybe indsigter omkring dem selv og deres bedste liv. Når du består, får du tilsendt din certificering online og dine kontaktinformationer kommer på min liste over readers, hvis du ønsker det.

Human Design Uddannelsen er for dig hvis:

  • Du vil have en dyb og grundlæggende forståelse, til forhold/relationer, job/karriere, opdagelser af evner/kompetencer/livsformål, terapi, kostvejledning, familievejledning, coaching, mentoring og meget mere.
  • Vil skabe dit success ud fra din essens og ikke ud fra de eksterne faktorer 
  • Vil have et unikt redskab til at hjælpe dine kunder mere og kunne hjælpe dem endnu bedre
  • Vil bygge stærke relationer og styrke de relationer du har nu 
  • Vil på en spændende rejse inde i dig selv og lære forstå dig selv og dine følelser bedre 

Har du spørgsmål eller brug for afklaring om denne uddannelse er dit næste skridt, så sende mig en mail på vickigylling@gmail.com.

Er du klar til at forstå livet, dig selv og andre dybere end du troede var muligt?

Hvad siger tidligere deltagere:

Kærlig hilsen