Human Design Typer

Fundamentet i Human Design og den letteste del at gå til, er de 5 forskellige typer. Nogle opererer kun med 4 (det gjorde Ra Uru Hu selv blandt andet) da Manifesting-Generators bliver set som en undertype til Generators. Men der er nogle ret markante forskelle på de to, så jeg, og mange andre, taler om 5 typer.

.

Modtag mit uddybende materiale om alle typerne her:

.

Udforsk Human Design typen

Blot ved at se på typen, får vi en masse viden om personen. Type handler om kroppen (herunder energibrug), genetik og aura. Lige præcis aura er vigtig, for vi består af energi, alt i verden er energi og vores energi træder ind i rummet før vi gør. Så selv med alle vores talenter, intentioner og talegaver, kan vi ikke komme uden om, at selv med lukkede øjne, i et mørkt rum, uden at åbne munden, så taler vores kroppe – eller rettere den energi vi er, med hinanden og hver type har en unik aura.

Hvad præcis vores aura kommunikerer, afhænger af definitionen i vores design (det farvede i vores chart) og definitionen bestemmer Type.

Gruppering af typerne

En af de ting man grupperer typerne efter, er deres evne til at generere energi, eller igangsætte energi eller ej (hæng på, det giver mening om lidt) 😉 Der er 3 energityper: Manifestor, Generator og Manifesting-Generator og 2 ikke-energi typer: Projector og Reflector. Og lad mig lige skynde mig at sige, at der er INTET ved Human Design der er bedre end andet. Det er kun vores vurdering som mennesker og hvad vi har bestemt, som værende værdifuldt og ikke.

De to ikke-energityper har ikke konstant adgang til deres egen energi generering og manifesterings kapacitet og deres energi og udholdenhed i forhold til arbejde er ikke pålideligt tilgængelig for dem.

.

Det er nemt at finde din egen type

Det er nemt at finde ud af hvilken type du er. Du skal blot bruge din fødselsdato og tidspunkt og taste det ind i én af alle de gratis Human Design Free Chart beregnere der findes. De indeholder alle de grundlæggende (og vigtigste) oplysninger som fx her hos Jovian Archive:

Human Design chart

https://www.jovianarchive.com/Get_Your_Chart

Der findes mange andre og på nogle af dem, kan man også få lidt flere oplysninger, som man ellers skal dykke ned i chartet for at finde. Det er ikke sikkert, du ved, hvad du skal bruge den info til, men her hos Jenna Zoe, kan man fx også se Digestion og Environment, som handler omkring optimale næringsoptag og miljø.

https://www.myhumandesign.com/get-your-chart/

Human Design test

.

De 5 typer indenfor Human Design

De 5 typer er som sagt: Manifestor, Generator, Manifesting-Generator, Projector og Reflector.

De er ret forskellige og da jeg først stødte på Human Design, blev det meget tydeligt for mig, hvorfor så mange mennesker mistrives, alene når man kigger på Typerne.

.

Manifestor

Human Design Manifestor

Knap 10% af verdens befolkning er Manifestorer. De er gnisten der tænder bålet. De er igangsætterne, dem der får idéerne og driver os fremad mod forandring. De ser et glimt af fremtiden og har et smittende drive for at manifestere det.

De får idéerne og har selv muligheden for at føre det ud i livet. De har intet defineret sacral center og har derfor ikke en vedvarende energi ressource. Derfor er de bygget til energi udbrud, og så trække sig tilbage igen og gruble videre over alle livets muligheder.

Deres #1 værdi er frihed, uden den visner de. De er The lone wolfes af typerne. Dem der går deres egne veje og godt kan klare den selv. Dem der hele tiden søger nye veje og trives i eget selskab. Dermed ikke sagt at de ikke kan have familie eller venner, men hvis de ikke forstår og formår at give en Manifestor sin frihed, så opstår der gnidninger.

Hvis du klipper en Manifestors vinger, vil du enten starte en lavine af vrede, som er Manifestorers not-self theme (den adfærd vi udviser når i ikke lever vores design), eller have knækket deres spirit, så de bliver en skygge af dem selv og forsøger at være hvad du ønsker.

.

Manifestorens aura

De har en lukket aura, for at beskytte dem og ligesom slutte ring om deres energi. Da de ikke har brug for andres input, slutter deres aura tæt, så de andres ikke kommer ind og forstyrrer. Denne tætte aura kan opleves provokerende på andre, da deres energi faktisk trykker de andres lidt tilbage. Man lægger mærke til dem og bemærker deres tilstedeværelse. Den lukkede aura betyder ikke de er lukkede eller afvisende mennesker. Noget af det mest charmerende og smittende er en Manifestor i balance, der viser den ild der brænder indeni. Det er ikke kun dem selv de sætter i gang, men aktiverer også dem omkring sig. Nogle af de andre typer, har brug for Manifestorens udspil, for at have noget at respondere på.

De er her for at føde nye koncepter og idéer. De er her for at igangsætte og tænde en gnist i andre. De skal aldrig tvinges til at følge ting til dørs, da der altid er andre der venter på at kunne hoppe med på en Manifestors geniale idé. Så snart de har sat tingene i gang og rollerne er fordelt og tingene køre, er de i
princippet færdige med deres opgave, og så er det videre til næste.

.

Manifestorens strategi

Manifestorers strategi er at informere. Fordi de kan tænde og sætte i gang så hurtigt, og kan påvirke så mange andre, er det vigtigt at de informerer dem omkring sig om, hvad de har fået af geniale idéer og har i sinde at gøre. På den måde mindsker de modstand og sikrer opbakning.

.

Generator

Human Design Generator

Generatorer udgør ca 37% af befolkningen og kan genkendes på deres definerede sacral center. Det har alle Generatorer nemlig. Men de har intet motoriseret halscenter (koblet en af mortor centrene til deres hals) og derfor er deres manifestationsmuligheder og proces lidt anderledes. De er nemlig ikke skabt til at få den ene idé efter den anden og føre ud i livet.

.

Hvad er en generator rigtig god til?

De er eminente til at fokusere dybt på én ting af gangen, og kan virkelig flytte bjerge, når de får lov til at bruge deres energi på det de elsker.
Det er det de er her for. At finde deres vej. At finde det de virkelig har lyst til og er gode til (for de har alle medfødte evner) og gå all in på det. Derved ikke sagt at det behøver at være det samme hele livet, men hvis man kigger på en Generators liv (der lever sit design vel at mærke) så vil man kunne se en rød tråd i det de har lavet livet igennem. Hvis Manifestorer er gnisten der tænder ilden, er Generatorene dem der bygger bålet og holder gang i det.

De genererer deres egen energi hele tiden og når en Generator først committer sin energi til noget, vil de
meget gerne følge det til dørs. Det kan være svært for dem at slippe opgaven før den er klaret, også selvom opgaven faktisk ikke føles særlig fed længere. Skal de kunne slippe det, eller skifte kurs, skal der komme et nyt udspil de kan respondere på og mærke et indre ja/nej på. Deres kreative livsgnist dominerer den globale frekvens og uden Generatorne havde verden set meget anderledes ud, da de
fleste af de ting vi ser omkring os der er skabt, er skabt af Generatorer. Det kan godt være det ikke er dem der får idéen eller tænder gnisten, men de er en great energi force, der får ført ting ud i livet. De har en stor udholdenhed, styrke og gå på mod. De har en åben og omfavnende aura og når de er i balance og hviler i dem selv, er de fantastisk rare at være sammen med.

De er her for at finde deres passion og gå all in og ultimativt er de her for at nyde livet, have det sjovt og gøre det, der får dem til at lyse op.

.

Generatorens strategi

Generatorers strategi er at respondere. De skal vente på at noget rammer dem og tænder/aktiverer dem, så al deres skønne energi, kan blive brugt på det rette. Derved sikrer de også, at de ikke roder rundt i frustration, som er deres not-self theme. Altså der hvor de er ude af balance og ikke lever i alignment med deres sandhed og den de er.

.

Manifesting-Generator

Human Design Generator

Manifesting-generators udgør ca 33% af verdens befolkning. Som Manifesting-Generator har du rigtig mange af Generatorens træk. Det sacrale center defineret og den konstante energi, evnen til at køre på og få udrettet vanvittig meget. Faktisk er du den type der kan udrette allermest i en livstid, MEN det kræver at du lærer at navigere i de til tider lidt modsatrettede energier der er en del af dig. For du er en smuk hybrid. Af en konstant, stærk, rolig, committet energi, og en eksplosiv, igangsættende gnist, der virkelig kan sætte fut i fejemøget. Fordi du har begge energier, har du mulighed for at ændre retning undervejs, og det gør du ofte. Det er helt naturligt for dig at leve lidt zig zag agtigt og have gang i mange ting og syntes en masse forskellige ting er spændende, og værd at bruge din tid på. Faktisk kan du have så mange interesser og føle dig hevet i så mange forskellige retninger, at du til tider kan have svært ved at vælge.

Tålmodighed ikke noget der lige ligger til højrebenet, og i deres iver over at gøre noget, lære, fordybe sig,
opdage, udforske og skabe, kan de ofte komme til at springe vigtige skridt over og derfor være nødsaget til at gå tilbage og gøre nogle af tingene om igen. Det frustrerer en mani-gen helt enormt, men det er nu mest af alt selvforskyldt.;) Nogle gange ser jeg dem lidt for mig som 2-årige der forsøger at spurte af sted – fuld af gå på mod og energi og nysgerrighed, men benene kan ikke helt følge med.

.

Bærer rundt på flammer og gnister og giver dem videre

De er her for at tage den fantastiske ild fra bålet og gå videre med den, tænde et andet bål eller deres helt eget. For den lidt zig-zag agtige tilgang til livet, og de 1000 interesser tjener faktisk et højere formål – nemlig at tage alle de fantastiske ting de møder på og beskæftiger sig med på deres vej og skabe noget unikt, som gavner andre. Og de er eminente til at tænde en kreativ gnist i andre og inspirere andre til at følge deres drømme. Manifesting-Generatorer har samme åbne og omfavnende aura som Generatorne.

Manifesting-Generatorer skal ligesom Generatorerne respondere og vente på hvad livet spiller dem, så de kan mærke hvad der aktiverer dem og sætter energien igang. Men fordi de er en hybrid og der kan være kort fra tanke til handling, skal de også bruge Manifestornes strategi og huske at informere inden de handler. På den måde undgår de frustration som er deres not-self theme og kan i stedet køre derud af, med alt de er her for at skabe.

.

Projector

Human Design Projector

Ca 21% af verdens befolkning er Projectorer. De er pionerer, morgendagens ledere og eminente koordinatorer. Projectorer er en ny type der opstod efter 1781 og det skifte fra 7 til 9 centre vi påbegyndte. Da vi fik et bevidsthedsmæssigt upgrade og blev lidt mere komplekse, manglede der noget i ligningen. Nogle der kunne hjælpe Generatorer og Manifesting-Generators med at få bragt deres gaver ud i verden på en mere fornuftig måde, og bruge deres energi rigtigt. For Projectorer ser andre dybt – virkelig dybt. De har en fokuserer penetrerende aura, der går lige ind under alle filtrene og bullshittet og ser kernen. Du kan ikke skjule noget for en Projector. Glem masken af alt er fint, hvis du er ved at falde sammen indeni. Don’t fake it, be honest, de ved du lyver før end du selv gør. De hiver ind og sender væk for at afgøre, hvem der er de rette for dem. Men deres aura er også absorberende, for de generer ikke deres egen konstante energi. De har aldrig et defineret sacral center og derfor er de skabt til at ride på energibølgerne fra Generators og Mani-gens. De interagerer med andre på et dybt energetisk plan (seriøst du kan føle det som om en Projector kravler helt ind i dig!)

.

En Projektor skal være obs på sin energi

At de ikke generer deres egen konstante energi, betyder også, at de har brug for mere hvile og søvn, og de skal være virkelige effektive med deres brug af energi. De er IKKE skabt til 8-16 jobs og faste rammer og forventninger, hvor der hver dag skal leveres det samme. De er skabt til at bruge energien når de har den, og kun på det de abso-fucking-lutely elsker at lave. For de er skabt til at have fokus på dem selv, hvad de kan lide, hvad der nærer dem, hvad de ønsker og vil bruge tiden på og derved tiltrække dem de kan hjælpe.

Vores verden er ikke særlig Projector venlig og derfor føler mange af dem sig forkerte eller mangelfulde. Men det er altså kun fordi vi har valgt at sætte nogle bestemte kompetencer op på en piedestal – karaktertræk kun få besidder. Men Projectorer er alt andet end mangelfulde. De er hamrende vigtige. De er fremtidens ledere. De er her for at bringe os til en ny mere effektiv og bæredygtig verden.

De er en vigtig brik i det store skift, hvor alle typerne kommer i balance kollektivt. De har evnen til at se det store billede og genkende kompetencer og evner hos andre – ofte nogle modtageren ikke engang har set eller erkendt selv.

.

Vent på invitationen, som strategi

Deres strategi er at vente på invitationen og så vurdere om det er det rette for dem, at committe deres energi til. Derved sikrer de optimal brug af deres energi og at der er en åbning hos modtageren, for alt det de kommer med og kan gøre. Ved at vente og ikke initiere, kommer de udenom bitterhed, som er deres not-self theme.

.

Reflectorer

Human Design Reflector

The rare of the rare. Reflectorer udgør kun 1% af befolkningen. Det kølige, klare lys i mørket (månen) hvor de andre er solen.

Deres dybe visdom og vigtige mission genkendes ikke altid i vores hektiske fremadbrusende verden, og alligevel er de her, for at hjælpe os. Være det spejl vi kan se sandheden i. For det er det de er her for. At vi tydeligt kan se hvor vi er nødt til at rette til og ændre for at skabe en bedre og sundere verden. Hvad der fungerer og hvad der ikke gør.

Mange af reflektorernes karakteristika, stammer fra dengang vi levede i balance og overensstemmelse med kosmos, naturen og hinanden og det er det de er her for at genskabe. De er enormt indfølende med det kosmiske miljø og dem der påvirkes mest af planeternes bevægelse. De er dybt koblet til månen, og dens gang på himlen skaber daglig forandring i dem.

Så en reflektor er aldrig 100% den samme og er derfor nødt til dagligt at stille sig selv spørgsmålet ”Hvem er jeg i dag?” De er skabt til at leve i nuet og være bekymringsfri. Deres miljø er afgørende for dem, deres glæde og sundhed, for et usundt ubalanceret miljø, skaber en usund, ubalanceret reflektor.

De har brug for deres eget space, hvor de kan trække sig tilbage og gå på opdagelse i alt det de har suget til sig.

.

Reflector-auraen

De er lette at kende, når man ser deres chart, for de har alle centre åbne. Så skulle man tro, at de var mere sårbare og modtagelige overfor påvirkning udefra (det man kalder conditioning i Human Design), men det er de ikke. For de har en beskyttende og ’sampling’ aura, og er de mest modstandsdygtige af alle typerne.

Deres aura er ikke invaderende, så de kan bevæge sig ”ubemærket” rundt iblandt andre og indsamle al den viden og observationer de har brug for, for at kunne spejle et billede tilbage til os. De kan derfor gå i et med helheden, uden selv at forsvinde og er på sin vis de fødte kamæleoner. De kan vurdere mennesker og miljøer meget hurtigt (både fysisk, psykisk og følelsesmæssigt) og kan mærke hvem der lever autentisk og hvem der er blevet farvet og påvirket af omverden.

De er her for at vække og løfte energien hos andre og helt bogstaveligt løfte os op i en bedre virkelighed. De kan forstærke og tilbage spejle andres energi og derved gøre det tydeligt, de vi andre har brug for at se og erkende. Deres opgave er objektivt at tilbage reflektere det de har indsamlet af viden, til dem der er
klar.

Deres strategi er at vente en månecyklus, for på den måde opnår de klarhed og undgår deres not-self theme som er skuffelse.

De skal hjælpe med at gøre verden klar, til dem der fødes efter 2027 med en anden bevidsthed end nu. Det gør de ved at hjælpe os med at skabe en mere fredelig, harmonisk og retfærdig verden. Men den mission kræver at de andre typer er åbne for deres vurderinger og ikke tager dem personligt eller opfatter dem som dømmende. Enhver reflektor skal finde sin plads i midten af communitiet, hvor de hele tiden kan ’sample’ energien omkring den og reflektere den tilbage.

Den dag vi forstår, at forskellighed i sandhed er en gave og hvor vigtige vi alle sammen er, med hver vores brik, bliver verden et meget anderledes sted at være. Jeg håber jeg når at opleve det 🙂 Og jeg håber du har fået et større indblik i dig selv, set gennem brillerne af Human Design Typerne.

.

Vil du vide mere om alle typerne, kan du få det skriftlige materiale om dem fra min uddannelse for 0 kr.

.

Bliv certificeret Human Design Reader

Har Human Design fanget din interesse og synes du at det er rigtigt spændende? Så læs mere omkring min uddannelse “Bliv certificeret Human Design Reader

Jeg glæder mig til at fortælle dig mere 🙂

Human Design bog

Jeg har lige en sidste, meget vigtig ting at sige. Du kan forudbestille min Human Design bog. Den første Human Design bog på dansk.

Human Design bog

Bogen er til dig der er nysgerrig på Human Design, men ikke er klar på en uddannelse.

Denne dybdegående grundbog gennemgår alle de grundlæggende elementer af Human Design. Læs om min fysiske Human Design bog her i linket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *