1:1 coaching forløb

Skab en profitabel forretning fra din essens.

For dig der ikke ønsker at gå vejen alene, famle i blinde og vente med dit gennembrud.

Dette er et unikt 1:1 coaching forløb der tager udgangspunkt i dig. Din essens, din unikke strategi, dine gaver, evner, livsformål, helt unikke stemme og måde at skabe en succesfuld forretning, hvor du kan gøre den forskel du ønsker.

Jeg hjælper dig med at se dit næste skridt, og hvordan din forretning kan vokse til det du ønsker. Om du har brug for vi går helt back to basic og kigger på dit fundament, niche, ideelle kunde og offer suite – eller om du står foran et vigtigt launch vi skal have skabet rammerne, retningen og de bedste betingelser for, så kigger vi på det sammen.

Jeg er ikke for alle, for du finder ikke standart løsninger og one size fits all modeller her, og leder du efter en smart i en fart måde at blive rig på, skal du lede et andet sted. Jeg er for dig der, for hvem din forretning og den forskel du ønsker at gøre med den, er så vigtig, at du ønsker at gøre en reel indsats.

Dig der ved at et langsigtet fokus og vedvarende vækst og udvikling over tid, er vigtigere end hurtige flygtige resultater.

Og ikke mindst for dig, der ikke blot ønsker at have en formel at følge (fordi du godt ved ingen kan give dig et manuskift du kan følge slavisk og opnå succes), men ønsker at du er aktiv medspiller i skabelsen af din forretning.

Din investering i dig selv og din drømme business er 22.222 kr – Det er muligt at betale i op til 5 rater.

Du får følgende:

1 Human Design business reading, der giver dig uvurderlige indsigter i dine unikke gaver, evner, ideelle kunde og mest effektive og autentiske måde at bygge din forretning og tiltrække dine drømme kunder

1 ugentlig zoom sessione af 45 min, stort eller småt, her tager vi lige præcis det du står med, så du ikke skal gå med det alene, eller lade modgang, forhindringer eller tvivl spænde ben for dig.

Fri Voxer eller messenger support mellem sessionerne, så du ikke behøver at vente med et spørgsmål, eller ikke kan bevæge dig fremad, fordi der er flere dage til næste kald.

Adgang til mine online kurser SELF LED, Beyond Content with Your Content, Change your mindset in 21 days, Content forløb og salgsmasterclass -5 kurser der er hamrende brugbare for dig som selvstændige (vil næsten sige uundværlige) og giver dig evnen til at stå med et stærkt mindset, i din power, tage førerstaven i hånden og gå vejen.

Hvem er jeg?

Jeg er en ildsjæl med et stort hjerte og endnu større ambitioner, for at skabe en verden vi alle trives i. Hvor vores unikheds ses som en gave og hvor ethvert menneske med den drøm der brænder i hjertet, ser at det er muligt at vække den til live.

Jeg er selvstændig på 9. år og har været omkring alle metoder, strategier, tilgange og perspektiver. Jeg har set bagsiden af medaljen, fløjet højt, faldet hårdt og rejst mig stærkere. Jeg er motivator, inspirator, spejlet du kan se dig selv i, også er jeg eminent til at se, hvor du bremser dig selv og har købt ind i en løgn.

Jeg er mor til 3 skønne drenge, har opbygget min forretning mens jeg hjemmepassede og hjemmeskolede og så hjælper jeg aspirerende eller nystartede selvstændige, med at skabe deres drømmeforretning fra et solidt grundlag og ud fra deres essens. Og jeg hjælper selvstændige der har forsøgt at lykkes med deres forretning længe, men ikke har fået gennembrud. Jeg lever mit livsformål og gør det min sjæl kom her for og det føles fucking fedt.

Sådan har livet ikke altid været. De første 4-5 år som selvstændig famlede jeg rundt. Vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre eller hvordan jeg skulle få det til at lykkes og jeg følte mig mildest talt som en fiasko på alle planer.

Men i august 2020 foretog jeg en u-vending. Lavede hele molevitten om og begyndte at lave det, jeg virkelig brænder for. Smed alle mine undskyldninger ud til højre, arbejde med alle de stemmer der sagde jeg var god nok og det ikke ville lykkes og gik kompromisløst efter at skabe et liv, jeg ELSKEDE. For mig selv. For mine børn og min kæreste. Og for de mennesker jeg vidste jeg var her for at gøre en forskel for.

Siden da har jeg kontinuerligt taget skridt der blot åbner op for mere ekspansion, mere glæde, mere MIG og mere mening. Jeg har fundet hjem og ønsker at hjælpe flest muligt med at gøre det samme. At stoppe med at nøjes og begrænse dem selv.

Hvad arbejder vi med?

Det korte svar er: “Lige hvad du har brug for”. Når jeg arbejder med mine kunder, er det hele vejen rundt. Dit mindset og overbevisninger, konkrete udfordringer du står i, næste step, klarhed og at kunne se næste skridt og det større billede. Der er aldrig to forløb der er ens, for der findes ikke to mennesker der er ens og vi sætter ind, der hvor det gør en forskel.

Så vær klart til at fyre op under din commitment og opgrader af dine bedste undskyldninger, for de skal være virkelig gode, hvis de skal slippe udenom mig 😉 og så indled dig på at have én du står til ansvar overfor, så dine overspringshandlinger og dit ego ikke får lov til at styre showet.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. Du kan sende mig en mail på vickigylling@gmail.com

Kærlig hilsen