Homecoming – 1:1 coaching

Find hjem i dig selv og skab et liv fra din essens.

Det er lige meget hvordan dit liv ser ud på overfladen. Lige meget hvad du har opnået. Du ved det. Mærker det. Hvis du ikke er hjemme i dig selv. Ikke er tro mod den du er og ikke tør tage de skridt du mærker kalder. Du ved det.

Når du lukker øjnene om aftenen, er det bare som om noget er off. Noget mangler.

Det er dig. DU mangler. Kontakten til din essens. Din kerne. Du mangler at tage skridtene gennem livet som dig. Upåvirket af andre og fra hjertet i stedet for frygten.

Du længes efter at folde dine vinger ud og svæve på vindene. Længes efter et liv du elsker at leve. Hvor du lever det fuldt og ikke kun føler dig i live, i de få øjeblikke.

Længes efter at føle glæde, legen og letheden og dele det med verden, du er kommet med af gaver. Måske har du opdaget dem, men ved ikke hvordan. Måske du mangler at se, hvad der er ved dig der er helt unikt. Lige meget hvad mærker du, at livet har mere at byde på, og du er klar på at se hvad det er.

Homecoming er et unikt 1:1 coaching forløb der tager udgangspunkt i din essens og dybeste drømme. Hvem du virkelig er og ønsker at være, og ikke den du tror du er, eller er muligt. En rejse hvor du begynder at tage de skridt, der fører til det liv, du ser så tydeligt når du lukker øjnene. Det du føler er så sandt, men ikke ved hvordan du skal komme hen til.

Der hvor du er fri, glad, forelsket i livet og føler du gør en forskel. Der hvor livet ikke er styret af ydre definerede tidsrammer, andres forventninger, ønsker og skal og burde. Hvor sjælen har plads, hjertet leder og du har fundet hjem i dig selv. Hvor du bruger dine unikke gaver og arbejder med din passion, og ikke er fanget i et job du i dit stille sind hader.

Sammen sætter vi en kurs til det du drømmer om og finder frem til det der står i vejen, transformerer det, så du kan tage skridtene. Arbejder med dine tanker, følelser og overbevisninger, så de matcher det du drømmer om.

Din investering i dig selv og det liv du ønsker at kalde ind er 9.999 kr – Det er muligt at betale i op til 5 rater.

Du får følgende:

3 måneders coaching

1 zoom kald om ugen

1 Human Design reading

Adgang til SELF LED, Benevolent Boundaries og Change your mindset in 21 days.

Voxer eller messenger support mellem sessionerne.

Hvem er jeg?

Jeg er mor til 3 skønne drenge, hjemmepasser og hjemmeskoler og så hjælper kvinder med, at skabe deres drømmeliv. Jeg vil ikke lyve, det er det fedeste job og jeg ser det ikke engang som arbejde. Jeg lever mit livsformål og gør det min sjæl kom her for og det føles fucking fedt.

Sådan har livet ikke altid været. De første 4-5 år som selvstændig famlede jeg rundt. Vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre eller hvordan jeg skulle få det til at lykkes og jeg følte mig mildest talt som en fiasko på alle planer.

Men i august 2020 foretog jeg en u-vending. Lavede hele molevitten om og begyndte at lave det, jeg virkelig brænder for. Smed alle mine undskyldninger ud til højre, arbejde med alle de stemmer der sagde jeg var god nok og det ikke ville lykkes og gik kompromisløst efter at skabe et liv, jeg ELSKEDE. For mig selv. For mine børn og min kæreste. Og for de mennesker jeg vidste jeg var her for at gøre en forskel for.

Siden da har jeg kontinuerligt taget skridt der blot åbner op for mere ekspansion, mere glæde, mere MIG og mere mening. Jeg har fundet hjem og ønsker at hjælpe flest muligt med at gøre det samme. At stoppe med at nøjes og begrænse dem selv.

Hvad arbejder vi med?

Det korte svar er: “Lige hvad du har brug for”. Når jeg arbejder med mine kunder, er det hele vejen rundt. Dit mindset og overbevisninger, konkrete udfordringer du står i både privat og i din bussines. Intet kan adskilles og intet kan udelades eller stå alene. Der er aldrig to forløb der er ens, for der findes ikke to mennesker der er ens og vi sætter ind, der hvor det gør en forskel.

Så vær klart til at fyre op under din commitment og up graden af dine bedste undskyldninger, for de skal være virkelig gode, hvis de skal slippe udenom mig 😉 og så indled dig på at have én du står til ansvar overfor, så dine overspringshandlinger og dit ego ikke får lov til at styre showet.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. Du kan sende mig en mail på vickigylling@gmail.com

Kærlig hilsen