Ascended Divine Healing – genopdag dine evner

Drømmer du om at kunne connecte med dig selv på et dybt plan?

At være i stand til at kommunikere med din krop?

At kunne forstå dine smerter og udfordringer?

At komme tilbage i balance, fysisk, mentalt og sjæleligt?

At mærke din sjæl og kunne kommunikere med den og lade den lede?

Det er Ascended Divine Healing.

En rejse tilbage i dig. I din rene essens. I dine healende evner, i din connection til altet. Der hvor magien sker.

Der hvor du genopdager alt hvad du er, alt hvad du er kommet for at være, alt det du rummer. Hvor du finder din vej og folder dine vinger ud, så de kan bære dig på din smukke rejse.

For når du har taget denne rejse selv, har opdaget dine evner, og har mærket hvad det er du er her for, så kan du tage alt det du har puttet i din rygsæk på rejsen, og bruge det i dit liv på lige præcis den måde, der er mest sand for dig.

Den rejse begynder under den første nymåne i 2021, d. 13. januar, og den slutter med et brag af en fest d. 13/6, hvor du får dit diplom og kan gå ud i verden og sprede dit unikke kærlige lys og lade det brede sig som ringe i vandet.

For det har verden brug for. Mere kærlighed og mere lys.

“You can control your genes by influencing your beliefs and personal attitudes. How I see the world and my perception controls not just internal biology and genetic behaviour but it controls how I create a world around me, your mind’s perception of the world changes the biology and chemistry of your body which changes the cells in your body.”

Den forståelse af hvordan kroppen fungerer, hvordan vi kan påvirke vores fysiske krop via vores tanker og følelser, den er nøglen til healing og helbredelse. Det er via den at vi kan gøre det umulige, helbrede det uhelbredelige, for i den forståelse ligger magien.

Det er den nøgle jeg vil give dig via Ascended Divine Healing. Forsåelsen af at det ikke handler om teknikker eller bestemte måder at gøre tingene på, men at gøre det der føles rigtigt. Det du guides til af din intuition. At lære at connecte med dit højere selv, den viseste del af dig, der er forbundet med helheden og har adgang til alle ressourcer der er nødvendige.

Arbejder du med andre mennesker, eller har du et ønske om at gøre det, vil du kunne bruge dine evner, til at hjælpe dem, der hvor de står i livet.

Måske du allerede har en eller flere uddannelser i bagagen indefor behandler verden, men du føler alligevel der mangler noget, uden helt at vide hvad.

Den der følelse af dyb flow når du blot lader dig guide, når du står overfor et andet meneske, der har lagt deres helbred i dine hænder. Der hvor du hverken behøver at tænke i bestemte teknikker, eller fremgangsmåder, men blot intuitivt ved, hvad du skal gøre og hvad det næste skridt er.

Der hvor der ingen regler er, og hvor du i dyb tillid til dine evner, stiller dig til rådighed som kanal, for det der skal komme, lige nu… lige her.

Det praktiske:

Uddannelsen foregår både online, ved fysiske møder 1 gang om måneden med undervisning, og som selvstudie hvor du for hver dag der går, kommer tættere og tættere på den version af dig, du er skabt til at være.

Undervisningen kommer til at foregå i København, så det er let at komme til med det offentlige og endda langvejs fra.

Du skal afsætte følgende dage til undervisning:

16. januar

13. februar

20. marts

17. april

29. maj

13. juni

Undervisningen vil ligge fra 9-15.30 og der vil være forplejning alle dage. Den sidste dag er også dagen hvor du får dit diplom og der fejrer vi det med bobler og lækker mad til ca kl 21.

Prisen for hele uddannelsen er 42.000 kr og kan betales i 6 eller 8 rater.

Earlybird indtil 30. november 36.000 kr.

Vi kommer til at dykke ned i så mange vidunderlige ting, men her er noget af det du kommer til at beskæftige dig med i løbet af de 5 måneder.

Connection til højere selv

Regressionsrejse

Human Design

Den intelligente krop

Journey – bevidsthedsrejse

Skyggearbejde

Cupping terapi

Lyder det ikke fedt!

Mærker du et dybt kald indeni til at tage denne rejse, og er der mere du vil vide, så send mig en mail på vickigylling@gmail.com .

Lyt til dit hjerte, det kender vejen. Også selvom du ikke forstår den eller kan regne ud hvor den leder hen. Vejen frem leder igennem dig.

Kærlig hilsen