Beyond content with your content

Er du typen der ELSKER at lave content og har en idé bank der får dig halvvejs ind i 2025, så bare hop videre, men hvis ikke…

Hvordan ville det så være at blive så hamrende glad for at lave content (posts, videoer, reels, stories og mails), at du slet ikke kunne lade være?

Aldrig sidde foran tasterne og tænke “Åhh jeg skal også dele et eller andet i dag” og føle dig lige så uinspireret som Grinchen juleaften?

Hvordan ville det være at elske at sælge dine ydelser, og ikke sidde med svedige håndflader, bankende hjerte og en knude i maven, bange for at dine potentielle kunder syntes du er anmassende, irriterende og på linje med en luset brugtvognsforhandler?

Og at skabe content der taler DIREKTE til dine ideelle kunder? Dem som vil få allermest ud af det du tilbyder og er fede at arbejde sammen med?

Temmelig fedt ikke?

Ikke at få en håndfuld content skabeloner, så du kunne genskabe de samme intetsigende posts og e-mails, som du alligevel ikke får sommerfugle i maven med at skabe eller dele.

Men at lære hvordan du bruger SoMe som din primære markedsføringskanal, UDEN at skulle hoppe på alle nye trends, eller udstille dig selv og sidde og krumme tæer.

Hvad godt indhold på din side/profil er. Hvordan du bygger forskellige post op, som din modtager mærker.

Hvordan du skaber content, som du vil være stolt over, at folk finder om 2, 3 eller 5 år fra nu, og som kan blive ved med at generere trafik din vej.

Med andre ord:

Hvordan du bliver forelsket i markedsføring og salg

Hvad får du?

8 ugers online forløb hvoraf de første 4 uger er zoom undervisning

Uge 1: Hvad er content og hvordan skaber du det med glæde og fra din essens? – Her skaber du grundlaget for din stemme, dit udtryk og dine vibe.

Uge 2: Mindset – få det rette fokus og skab content med legende lethed. Vær den bedste CEO for din forretning og undgå at dagene med lav energi, ingen inspiration og tvivl vælter dig.

Uge 3: Impact. Smart marketing – repurpose content. Aka spar oceaner af tid UDEN at gå ned på kvaliteten af dit content. Psst yep vi kommer omkring Human Design her og din autentiske stemme og hvad du helt konkret er bedst til at kommunikere ud, til hvem og hvordan, samt ChaptGPT som inspiration og coach (IKKE til at lave content for dig)

Uge 4: Salg – Hvordan lærer du at elske at sælge og gør det naturligt og let, uden at føle du ender med kun at lave “køb det her… køb det her… køb det her” opslag og mails

De næste 4 uger er det hands on implementering, sparring, coaching og content creation ud fra dit nye mindset, begejstring og connection.

1 gang om ugen har vi 1.5 times hot seat coaching, hvor vi skaber konkrete content idéer, både til opslag, reel, mail og story, samt takler udfordringer, blokeringer, tvivl og begrænsende tanker.

Alt sammen kommer ind og lige på dit eget space, du også har adgang til efterfølgende.

Content forløb

Her er en oversigt over hvornår undervisning/coaching kaldene ligger:

1. Undervisning: Onsdag d 7/2 kl 17-18.30

2. Undervisning: Torsdag d. 15/2 kl 18.30-20

3. Undervisning: Tirsdag d. 20/2 kl 10-11.30

4. Undervisning: Torsdag d. 29/2 kl 10.00-11.30

1. Hotseat coaching: Onsdag d. 6/3 kl 17.00-18.30

2. Hotseat coaching: Mandag d. 11/3 kl 10-11.30

3. Hotseat coaching: Fredag d. 22/3 17.30-19.00

4. Hotseat coaching: Onsdag d. 27/3 kl 17.00 – 19.30

Kan du ikke være med live, er replay tilgængelig lige efter.

Prisen er 2900 kr, men jeg laver det som BETA forløb så du kan komme med for kun 555 kr.

Det er endda muligt at betale i 2 rater af 277,5 kr.

Du kan også upgrade til VIP muligheden og få 2 x 1:1 sessioner med til en værdi af 3000 kr til kun 1555 kr, snup den mulighed lige her.

Hvem er forløbet for?

Dig der er nystartet selvstændig og ønsker en god start.

Dig der har været i gang i noget tid, men har mistet gejsten på markedsføring, eller føler det er for krævende i forhold til udbyttet.

Dig der er gået død i at skabe content og ikke aner hvad du skal dele.

Dig der har noget du brænder for at komme ud med, men som får ondt i maven over tanken om salg.

Dig der har lyst til at finde din stemme og dit udtryk og ikke hoppe fra strategi til strategi eller trend til trend.

Dig der ikke gider cookie cutter skabeloner eller one-size fits all løsninger, men ved at du er unik.

Hvorfor det her?

Det ved du godt.

Du er træt af at skabe content du ikke selv mærker. Træt af føle du SKAL dele noget, men alligevel have tanken “Hvad fanden nytter det“. Træt af at det føles så svært at tale om dine ydelser, og du er mest af alt træt af at købe (endnu) et content kit eller prøve en ny trend, som alligevel ikke føles som dig. Og så gider du ikke lave kopi content som alle andre, der har været med på den samme masterclass, challenge eller miniforløb. (Du kender dem godt ik? De der postkort posts med et spørgsmål der skal få en million mennesker til at kommentere din post).

Du vil gerne have dine potentielle kunder mærker dig. Og så savner du at føle idéerne flyder ud af dig, og at content creation, markedsføring og salg føles legende og let i stedet for tungt og drænende.

Så er du klar til at blive en idé maskine og elske markedsføring og salg?

.

Vi starter 7/2-2024 til skabelsen af et vildt 2024