Brilliant Business Blueprint

– Så du har tid til livet.

Jeg kan hjælpe dig med at skabe den business du drømmer om, finde dit livsformål og udleve dit individulle udtryk, der gør dig synlig overfor de rette kunder.

Ønsker du ultimativ frihed i din business, uden at gå på kompromis med resultaterne? Så kræver det at du stopper med at gøre det, du tror, der virker, eller det alle andre gør og i stedet fokuserer på din vej.

Er du klar til at slippe illusionen?

På rejsen vil du finde din unikke vej til succes. Den hvor du bruger dig selv rigtigt, som du er skabt til og kan lægge knokleriet på hylden. Du kan lære at opbygge den virksomhed, du drømmer om, hvor du får de ønskede resultater, men ikke skal arbejde 60+ timer om ugen.

Men det kræver, du er klar til at slippe illusionen om, at det er hårdt og svært.

Brilliant Busines Blueprint er for dig der:

🔥Blev selvstændig for at bestemme rammerne selv

🔥Ønsker frihed i dit liv og tid til det du elsker

🔥Selv vil bestemme hvad du tjener

🔥Kun har lyst til at arbejde med det, du er dybt passioneret omkring

🔥Er klar på at se, hvor højt overliggeren kan sættes

🔥Ikke helt har fundet det rette format endnu, hvor drømmekunderne kommer af sig selv.

Er det dig?

Hvordan foregår det?

Du får adgang til en lukket platform hvor materialet ligger

Du tilknyttes en lukket Facebook gruppe, hvor der er sparring og andre på samme rejse

Der er 2 månedlige Q&A’s i 6 måneder

Du har adgang til materiale og gruppe for livstid* hvilket betyder, du kontinuerligt kan være i et sparringsfelt, så længe du ønsker.

(* livstid er så længe forløbet eksisterer men minimum et år, gruppen lukker ikke)

Hvorfor det her?

Fordi du ikke kan bruge endnu en strategi eller one-size fits all løsning, der ikke virker for dig. Du har brug for at finde den rette måde for dig at gøre tingene på. Den der virker! På ‘Brilliant Business Blueprint’ lærer du at forstå dig selv på en måde, du ikke vidste var mulig. Med udgangspunkt i Human Design lærer du, hvordan du helt unikt er skruet sammen, og hvorfor nogle stratergier og modeller aldrig vil virke for dig. Du begynder at se dig selv på en helt anden måde, med nye briller – dem du ser vejen til succes igennem. Du finder dit livsformål og det du er her for at udleve og når du samtidig finder ud af, hvordan du bedst gør det, vil du blive magnetisk.

Du har brug for det her, fordi jeg kalder dig ud, i alle de steder du sætter bremsen i, eller holder dig selv tilbage. Der hvor du insisterer på, at gå ned af en blindgyde, eller tage den lange omvej. Du kommer til at mestre dit mindset, og alt vil være indenfor rækkevide. Du vil blive en del af et netværk af ambitiøse selvstændige, med samme mål som dig: Frihed.

Det her er for dig, fordi du ikke vil nøjes og du er træt af ting der ikke virker.

Bonus

Dybdegående Human Design reading – værdi 4500 kr

Din pris:

55.000 kr ex moms (kan betales i 5 eller 8 rater) Betaler du hele beløbet på én gang, får du 2x 1:1 VIP sessioner med mig til en værdi af 12.000 kr.


Næste hold starter 15/10

Få hele pakken.

Fra idé til form og udførelse. Ud over at finde ud af HVAD du skal ud i verden med, hvad der virkelig gerne vil ud af dig og hvad der er dit livsformål, får du også viden om HVORDAN du får det ud til de rette mennesker. Men du får også en skabelon til i HVILKEN form du leverer din viden og dine evner, så du kan sikre dig den indkomst du ønsker. Hvordan du sikrer din forretning, mod ydre uforudsete omstændigheder, der ellers kunne få skovlen under dig.

Hvordan kunne dit liv se ud om et år, hvis du begyndte at gå på den lettere vej? Hvad med om 1 måned? Hvis du er klar til at finde ud af det, så send mig en besked og vi tager en snak om hvorvidt Brilliant Business Blueprint er for dig.

Du er her for at gøre en forskel og sætte dit aftryk, er du klar til det?

Er du klar til at begynde dit nye liv?

Eller skriv til vickigylling@gmail.com hvis du har brug for en snak

Jeg glæder mig til at høre fra dig.