Building a Legacy

Skab en profitabel forretning og solidt fundament

For dig der IKKE bare er her for at skabe en hobbyforretning, men sætte et solidt aftryk i sandet.

Hvis du ønsker at skabe en energimæssigt bæredygtig, profitabel forretning, basseret på din passion, hvor du ikke knokler dig selv ihjel, kræver det 3 ting:

1. Et solidt fundament

2. En kundeflow

3. En gennemtænkt offer suite

De fleste starter med en idé, en passion og en iver. Det holder ikke særlig længe og vejen til målet (en forretning du kan leve godt af) er lang. At have en langsigtet vision samt en plan, der tillader dig at holde kursen og vide, at dit arbejde ikke er forgæves, selvom det ikke giver her og nu resultater, er afgørende for, hvordan din rejse mod målet bliver. Det sikrer, at du fortsætter med at tage skridtene, slev når den umiddelbare begejstring over det spændende eventyr der venter har lagt sig, og de første udfordringer har meldt sig. Og det skaber de bedste rammer hvorunder dit kreative flow kan udfolde sig.

Hvem er Building a Legacy for?

For dig der ved du er kommet her for at gøre en forskel og ønsker at skabe et solidt fundament for din virksomhed.

Dig der ønsker at tiltrække din ideelle kunde med lethed.

Dig der ønsker at skabe noget fra start du let kan skalere, udvide og bygge ovenpå, så der ikke er grænser for, hvad din virksomhed kan vokse sig til og hvor mange du kan hjælpe.

Det er for dig der sælger ydelser og services der hjælper mennesker, og ikke ønsker at skabe en forretning der kun er baseret på 1:1 kundekontakt.

Dig der er i opstartsfasen, er ved at sadle om, eller blot ikke har knækket koden, til at skabe en profitabel forretning.

Dig der ikke gider spilde tiden med 117 forskellige strategoer, som måske virker og måske ikke virker, men ønsker at finde den måde der virker for dig.

Dig der har en idé om hvad du gerne vil tilbyde i din forretning og hvad din passion er, men ikke helt har kunne finde den rette form at tilbyde det i.

Hvad kommer der til at ske

Vi kommer til at skabe fundamentet for din drømme forretning.

Vi skaber dit mest aligned offer suite (dvs services og ydelser) der gør det nemt for din målgruppe at træde ind i din verden OG blive betalende kunder, hvis det er et match.

Vi skaber dørene ind i din forretning, så du skaber grundlag for, at nye mennesker kan træde ind i din forretning hver dag (Aka vi laver en lækker freebie de kaster sig over).

Vi laver din kerneydelse/dit signaturprodukt – det som folk kan kende dig på og som du ELSKER at hjælpe med.

Men vi skaber også niveauet under og niveauet over, så din virksomhed har en nem brugervenlig rejse, og du ikke skal ud og have nye kunder ind hver måned, men kan få de eksisterende med videre og arbejde dybere med dem.

Vi arbejder på at opbygge din autoritet, så du er en man lægger mærke til og dine ord bærer tyngde.

Du finde din unikke stemme og dit udtryk, samt bliver helt skarp på din målgruppe og ideelle klient

Vi optimerer dine SoMe platforme, så det bliver nemt at se hvad du tilbyder og til hvem.

Vi skaber fundamentet for en forretning der kører, også uden du er på hver dag.

Skaber den perfekte balance mellem maskulin og feminin energi for dig.

Lyder det godt?

Hvad indebærer Building a Legacy forløbet

4 måneders forløb.

1 ugentlig undervisning/hot seat gruppe coaching på zoom.

1 individuel Human Design reading med fokus på hvordan du skaber en energimæssigt bæredygtig profitabel forretning.

Support gruppe på Facebook.

Step up or stay struggling

Grunden til de fleste selvstændige ikke får skabt en forretning de kan leve af, og ender med at give op er ikke

 1. De ikke har evnerne eller er dygtige nok til det de laver
 2. Der er for stor konkurrence
 3. De bor i et forkert område, eller der er for få indenfor deres niche

Det handler om, at de ikke ved, hvordan de skaber et solidt fundament for deres forretning, opbygger en langsigtet vision og ved hvad der skal til, for at nå derhen, er villige til at lære de nødvendige skills på vejen, og få hjælp til at komme videre når de sidder fast. De prøver at “winge den” at klare tingene som de kommer og gøre det bedste de kan. Jeg ved det, for ud over at have snakket med et hav af dem, og studeret rejsen for dem der klarede det, så var det min egen tilgang til det. Og jeg kan virkelig se hvor mange steder jeg har spændt ben for mig selv, spildt oceaner af tid og langt fra gjort rejsen nem.

Og når det kommer til det at skabe en forretning, der hærsker den mest grundlæggende naturlov i allerhøjeste grad:

Vigtig info

.

Start: Vi begynder 10. April og rejser sammen i 4 intense udviklende måneder.

Sted: Online på zoom og i lukket Facebook gruppe – Kaldene ligger tirsdag-torsdag kl 10 eller kl 17 (se liste over de første 8 længere nede)

Pris: 8888 kr (kan betales i 4 rater) *VIP løsning længere nede

.

tilmeld

Min intention og løfte.

Det her er et Hands on implementerings forløb. Det handler ikke om at du skal have proppet en masse viden ind i hovedet og så sidde og forsøge at rode med det selv. Du kommer ud over at udvikle dig helt vildt personligt, også til at stå stærkere, brænde mere igennem, vide hvem du taler til og hvordan, samt have skabt et solidt fundament for din virksomhed, så den er i stand til at bære din vision for den, og hvad den skal skabe af impact i verden, samt hvad den skal danne grundlag for i dit liv.

Er du klar til at skabe den forretning du drømmer om?

* Du har også mulighed for at vælge VIP løsningen, hvor du får 3x 1:1 online sessioner med til en værdi af 4500 kr – pris: 11.111 kr der kan betales i 5 rater.

.

Hvem er jeg

Jeg hedder Vicki og har været selvstændig siden 2016, først som fotograf og alternativ behandler, men i efteråret 2019 sprang jeg ud med det jeg virkelig elsker – at hjælpe andre med at finde ind til deres essens og leve derfra. Det er et meget bredt felt, men det der virkelig får mig op i energien, er at hjælpe dem, der render med drømme om at komme ud med deres gaver og evner og gøre en forskel. Skabe en anden hverdag for dem selv og berige andres liv. Derfor hjælper jeg primært aspirerende selvstændige eller nystartede med, at skabe en solid profitabel forretning, der udspringer af deres essens og unikhed.

Da jeg sprang ud som coach eksploderede min forretning. Jeg havde pludselig flere måneder med +100.000 kr i omsætning og over 200 mennesker med på masterclasses. Det var en berusende bølge at ride på, men som det går med alle bølger, crasher de på et tidspunkt og det gjorde det også for mig. Jeg havde skabt min forretning på et ustabilt fundament og den krævede at jeg var på hele tiden og skabte nyt. Med 2 børn hjemme hele tiden var det ikke muligt og ikke holdbart. Så jeg rev ned. Og byggede op igen. På den rigtige måde. Det er det samme jeg vil hjælpe dig med at gøre på Building a Legacy.

Vigtige datoer og tidspunkter

 1. kald Onsdag d. 10/4 kl 17-18.30
 2. kald Torsdag d. 18/4 kl 18-19.30
 3. kald Tirsdag d. 23/4 kl 10-11.30
 4. kald Torsdag d. 2/5 kl 10-11.30
 5. kald Onsdag d. 8/5 kl 17-18.30
 6. kald Tirsdag d. 14/5 kl 10-11.30
 7. kald Onsdag d. 22/5 kl 17-18.30
 8. kald Torsdag d. 30/5 kl 10-11.30

Resten af tiderne følger

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at skrive til mig på vickigylling@gmail.com