Fra drøm til virkelighed

Du har haft tanken… mere end én gang, om at gå selvstændig. At skabe nolge andre rammer i dit liv. Nogle der gør det lettere for dig at leve som du ønsker.

En følelse du forbinder med det indeni.

Frihed

Muligheder

Selvbestemmelse

At kunne lave noget du elsker hver dag og ikke være underlagt andres rammer og regler. Selv bestemme din tid og din løn.

Men så kommer en anden følese.

Tvivl

Usikkerhed

Frygt

For hvad fanden skal du kaste dig ud i?

Hvordan skal det lykkes?

Hvad nu hvis det ikke lykkes og hvordan gør man egentlig? Det er jo ikke ligesom at købe en ny bluse, der er markant anderledes end det, du normalt køber, som du kan levere tilbage dagen efter, hvis den alligevel ikke passer. Det her handler om dit job, din indkomst, dit livsgrundlsg. Nej så hellere lade være. Det er nok ikke for dig.

Det er sikkert også besværligt, hamrende hårdt og du er nok ikke god nok og når du ikke engang ved hvad du skal lave, så er det nok tegn på det ikke er det rette for dig ik?

Men den går ikke væk gør den?

Følelsen. Idéen. Det er som om den følger med dig og du ikke helt kan slippe den. En del af dig har stadig lyst til at række ud efter stjernerne og skabe et andet liv.

Fra drøm til virkelighed

2 online workshops af ca 1,5 times varighed hver.

I den første lærer du at finde dine uikke gaver, dine evner, det du er her for at udleve. Du finder ud af HVAD det er dit hjerte har set den selvstændige vej skal indeholde. Lærer at finde din geni-zone, så du ved hvad du kan gå ud i verden med og gøre en forskel. Hvis du allerede har en idé om hvad, bliver du blot 110% skarp på den her og sikrer dig at det er det rette.

I den anden dykker vi ned i hvordan. Hvordan kommer man igang, hvad gør man helt konkret. Jeg deler 4 års dont’s med dig, så du ikke behøver lave samme fejl som jeg gjorde. Jeg fortæller hvad jeg ville have gjort anderledes fra dag 1, hvis jeg vidste hvad jeg vidste nu og hvordan du kan skabe en succesfuld virksomhed, uden at arbejde dig selv ihjel og sidde med frygten for ikke at klare det.

Fuck jeg ville have ønsket sådan en workshop var der, for 5 år siden da jeg kastede mgi ud i eventyret. Det var den ikke og jeg måtte gøre det selv. Men jeg er her endnu. Doing better than ever. Har lært en masse værdifulde lektier (mange på den hårde måde) og dem er jeg klar til at dele med dig, hvis du ikke har lyst til at smide drømmen væk, uden overhovedet at have undersøgt om den kunne blive til virkelighed.

De to workshops foregår i en lukket Facebook gruppe, så du har mulighed for at stille spørgsmål, også selvom du ikke kan være med LIVE.

Det er den 5. juni kl 10-11.30 og d. 12. juni kl 11.3013.00

Workshoppen har en værdi af 1100 kr men du har mulighed for at komme med gratis!

Er du klar til at finde ud af, om det selvstændige eventyr er for dig og hvordan du vil kunne gøre en forskel i verden? For det er vi her alle for. Spørgsmålet er blot, om vi tør gøre det vores sjæl er kommet for.

Jeg glæder mig til at se dig og puste til drømmen