From powerless to POWERFULL

Lær at forstå og mestre dit mindset og ALT er muligt.

Så simpelt er det. Dem du ser (og måske misunder i hemmelighed) der er steder i livet, hvor tingene kører, er ikke anderledes end dig. De er ikke født med flere evner, muligheder eller noget som helst andet, de har blot formået at knække koden til at mestre deres mindset.

Og det kan du også.

For i bund og grund handler det blot om, at du energimæssigt via dine tanker og følelser fokuserer mere på det du ønsker, end det du ikke ønsker og her er din underbevidsthed nøglen.

Din underbevidsthed skaber 95% af din virkelighed. Dvs. den del af dig, du ikke er bevidst om, det meste af tiden, helt konkret bestemmer næsten alt det, du ser i din virkelighed. Holy f***!

Så hvordan ændrer du det? Gør det ubevidste bevidst. For der tager du styringen over dit sind og kan gå fra offer for omstændighederne til skaber af dit liv. Langt de fleste mennesker kigger ud af, for at finde de ting, der står i vejen for det de ønsker. Det øjeblik de gør det, giver de deres power væk. De bliver powerless. Ude af stand til at ændre ved realiteterne.

Gør du det?

For så er det på tide at stoppe.

Når du ønsker noget andet, end det du har nu, er du nødt til at være noget andet og gøre noget andet end normalt.

Når du skifter fokus fra udad til indad og begynder at se hvilke historier du fortæller dig selv, hvilke mønstre du gentager og hvilke forhindringer du holder fast i, så har du mulighed for at ændre tingene og så går det hurtigt. Det er der, hvor du tager din power hjem og bliver powerfull. Der hvor du begynder at gøre din underbevidsthed til din medspiller og ikke din modspiller.

Du kan ændre det på 21 dage.

‘From powerless to powerfull’ er et vanvittigt transformerende forløb, hvor du på blot 21 dage lærer at mestre dit mindset. Du lærer hvordan:

 • du gør det ubevidste bevidst
 • du begynder at mestre din energi
 • du finder frem til de ting du lader dig begrænse af
 • du slipper gamle mønstre, historier og overbevisniger
 • du omkoder din underbevidsthed så den arbejder hen mod dine mål, helt af sig selv.
 • du kalder de ting ind i livet du ønsker
 • du koder dine celler til succes
 • du lever bevidst
 • livet bliver flowfyldt, magisk og det eventyr det i sandhed er.

The sky is the limit are you ready to fly?

Det består af lydfiler, healinger, meditationer og arbejdsark med opgaver der hjælper dig med at finde det frem du skal ændre. Alt du skal bruge til at ændre dit mindset. Og det behøver ikke engang tage 21 dage, du kan lytte til det hele så hurtigt du vil og begynde at tage nye skridt og mærke en forandring allerede fra start. Eller du kan tage det stille og roligt i dit eget tempo.

Alt materialet ligger på en lukket platform og du har adgang til det i 1 år. Hvis du kan ændre dit mindset på 21 dage, hvad kan du så nå på et år?

Get ready for at change

Når du lærer at mestre dit mindset, vil du:

 • kunne tiltrække bedre relationer, mere overflod og glæde.
 • stoppe med at holde dig selv tilbage og i stedet gå frygtløst efter dine mål.
 • tiltrække de rette muligheder, rette mennesker og situationer i dit liv.
 • ikke behøve at knokle for tingene, men lære at sætte det rette kurs, være i tilliden, tage kun de nødvendige skridt og nå dine mål et efter et.
 • blive dit eget heppekor og din egen coach til succes, for du vil have alle værktøjerne til at skabe det liv du drømmer om.

Hvor meget ville dit liv kunne ændre sig på under 1 måned, hvis du begyndte at tænke som én der havde alle muligheder i livet og vidste alt var muligt?

Er du klar til at finde ud af det?

Det praktiske

Kurset koster 1875 inkl moms. De penge lander på et øjeblik, når du først har forstået hvordan du bliver en magnet for al den overflod, livet har at tilbyde dig. Og det lærer du her.

Jeg smider endda mit powerfulde Money Mindset Manifest med, der lynhurtigt hjælper dig med at spotte dine pengeblokeringer og lærer dig at tiltrække flere penge nemt. Det har en værdi af 500 kr.

Er du klar til at forandre dit liv?

Dine vildeste drømme kan blive til virkelighed, når blot du tror på dem helt inde i hjertet.