Human Design Foundation

.

Lad den magiske verden af Human Design åbne sig for dig.

Er du nysgerrig på Human design og hvad du kan brugde den viden til, det kan give dig?

Har du rendt og overvejet, hvor du kan dykke ned i det og begynde at lære om det, men syntes de muligheder der er, alligevel er lidt for stort et skridt?

Så er det her for dig.

Jeg ønsker at udbrede hvad det er Human Design er og kan til så mange som muligt – også dem der føler, at en hel uddannelse er lidt for overvældende lige nu, eller ikke har råd til den investering.

Derfor har jeg skabt Human Design Foundation.

Her lærer du om de grundlæggende dele af Human Design i dybden – ja faktisk er det de første moduler af min uddannelse du får adgang til.

.

Du får viden om:

Type

Strategi

Indre autoritet

Profiler (inkl linjerne)

Centrene

2 Bonus masterclasses omkring dualiteten i Human Design og Typernes aura

.

Hvordan foregår det?

Du får adgang til alt materialet på én gang og det ligger inde på dit eget personlige space. Du har adgang for livet, så der er intet pres, for at kigge på det, indenfor en bestemt tidsramme.

Materialet består af videoer og skriftligt materiale, der er let at gå til og forklaret med håndgribelige eksempler.

Ønsker du efterfølgende at lære mere, kan du bruge din investering i Foundation forløbet, som kredit til min uddannelse. Den kan du læse mere om her: Human Design uddannelse.

Din investering er 4444 kr og det er muligt at betale i 3 rater.

Hvis du har spørgsmål, så skriv endelig til vickigylling@gmail.com

Hvad kan du bruge dette forløb til?

Du får et unikt og dybt indblik i dig selv. I de mest grundlæggende dele af, hvad der gør dig til dig.

En forståelse der vil få dit til at se dig selv og dit liv i en anden sammenhæng.

Du vil få svar på hvorfor visse ting er udfordrende for dig. Hvordan du er skabt til at bruge din energi mest optimalt. Hvad der er dine naturlige gaver og styrker og hvor du skal være opmærksom på omverdenens påvirkning.

Du kan brugde det til at forstå dine nærmeste, til at give plads til hver enkel i din familie, til at skabe en kærligere relation til din partner og dine børn.

Via det du lærer, vil du begynde at se dig selv, andre og verden anderledes og opnå en følelse af, at du er helt rigtig lige som du er.

Spørgsmål:

Bliver jeg reader efter dette forløb? – Nej du bliver ikke reader og du kan ikke lave fyldestgørende readings for andre, men du kan give dem en grundlæggende forståelse for dem selv, hjælpe dem med at se dem selv i et nyt lys og åbne nye muligheder for dem.

Er der krav om forudgående viden inden forløbet? – Nej overhovedet ikke. Alle der er nysgerrige på Human Design og som er i stand til at læse, kan tage forløbet og få det maksimale ud af det.

Er det på dansk? – Ja alt materialet er på dansk.

Er det hele beløbet fra dette forløb, jeg kan trække fra i uddannelsesprisen? – Yep. Din investering i Foundation forløbet kan trækkes fra, hvis du ønsker at opgradere til den fulde uddannelse efterfølgende.

.

I tvivl om det er for dig? Anne syntes der manglede en grund nummer 13, da jeg delte 12 grunde til at vælge min Human Design uddannelse.