Human Design Foundation

.

Klar til at opdage, hvad Human Design er og hvad det kan åbne op for i dit liv?

Bliver Human Design ved med at dukke insisterende op?

Har du rendt og overvejet, hvor du kan dykke ned i det og begynde at lære om det, men syntes de muligheder der er, alligevel er lidt for stort et skridt? Hvad nu hvis det slet ikke er dig alligevel.

Men bliver din nysgerrighed ved med at vende tilbage, fordi så mange mennesker fortæller om deres vilde indsigter og mulighed for at ændre deres liv, efter mødet med Human Design?

Så har jeg en helt fantastisk mulighed til dig. Dig der gerne vil have en smagsprøve før du bestiller en hel middag. Dig der måske har brændt nallerne på store investeringer og har en naturlig skepsis.

Jeg ønsker at udbrede, hvad det er Human Design er og kan til så mange som muligt – også dem der føler, at en hel uddannelse er lidt for overvældende lige nu, eller ikke har råd til den investering.

Derfor har jeg skabt Human Design Foundation.

Her lærer du om de grundlæggende dele af Human Design i dybden – ja faktisk er det de første moduler af min uddannelse du får adgang til. På den måde får du både et virkelig grundigt indblik i Human Design, men du kan også mærke, om min måde at formidle det på matcher dig.

.

Du får viden om:

Type (måden du optimalt bruger din energi, samt hvordan din aura påvirker andre)

Strategi (måden du navigerer igennem livet, skaber og manifesterer)

Indre autoritet (hvordan du træffer de rette valg for dig hver gang)

Profiler (inkl linjerne) (Din personlighed og hvordan du er sammen med andre mennesker)

Centrene (Dine gaver og største læringspotentialer)

2 Bonus masterclasses omkring dualiteten i Human Design og Typernes aura

.

Hvordan foregår det?

Du får adgang til alt materialet på én gang og det ligger inde på dit eget personlige space. Du har adgang for livet, så der er intet pres, for at kigge på det, indenfor en bestemt tidsramme.

Materialet består af videoer og skriftligt materiale, der er let at gå til og forklaret med håndgribelige eksempler.

Ønsker du efterfølgende at lære mere, kan du bruge din investering i Foundation forløbet, som kredit til min uddannelse. Den kan du læse mere om her: Human Design uddannelse.

Opgraderer du indenfor 1 måned, får du en 1:1 coaching session med til en værdi af 1500 kr og du lukkes ind i min lukkede gruppe, hvor du finder masser af uddybende masterclasses og hele tiden kan få sparring.

Din investering er 4444 kr og det er muligt at betale i 3 rater.

Hvis du har spørgsmål, så skriv endelig til vickigylling@gmail.com

Hvad kan du bruge dette forløb til?

Du får et unikt og dybt indblik i dig selv. I de mest grundlæggende dele af, hvad der gør dig til dig.

En forståelse der vil få dit til at se dig selv og dit liv i en anden sammenhæng.

Du vil få svar på, hvorfor visse ting er udfordrende for dig. Hvordan du er skabt til at bruge din energi mest optimalt. Hvad der er dine naturlige gaver og styrker og hvor du skal være opmærksom på omverdenens påvirkning.

Du kan brugde det til at forstå dine nærmeste, til at give plads til hver enkel i din familie, til at skabe en kærligere relation til din partner og dine børn.

Via det du lærer, vil du begynde at se dig selv, andre og verden anderledes og opnå en følelse af, at du er helt rigtig lige som du er.

Spørgsmål:

Bliver jeg reader efter dette forløb? – Nej du bliver ikke reader og du kan ikke lave fyldestgørende readings for andre, men du kan give dem en grundlæggende forståelse for dem selv, hjælpe dem med at se dem selv i et nyt lys og åbne nye muligheder for dem.

Er der krav om forudgående viden inden forløbet? – Nej overhovedet ikke. Alle der er nysgerrige på Human Design og som er i stand til at læse, kan tage forløbet og få det maksimale ud af det. Det er den oplagte indgangsvinkel til Human Design.

Er det på dansk? – Ja alt materialet er på dansk.

Er det hele beløbet fra dette forløb, jeg kan trække fra i uddannelsesprisen? – Yep. Din investering i Foundation forløbet kan trækkes fra, hvis du ønsker at opgradere til den fulde uddannelse efterfølgende.

.

I tvivl om det er for dig? Anne syntes der manglede en grund nummer 13, da jeg delte 12 grunde til at vælge min Human Design uddannelse, som det her forløb er den indledende del af.