Rise of the Phoenix

Burn your shadows and rise from the ashes.

Er du klar?

Til at nedbryde alt det du ikke er, men troede du var, for at genopdage dig selv?

Finde ud af hvem du virkelig er og hvad du er kommet for?

At stirre mørket direkte i øjnene uden at blinke og fortrænge det med dit lys?

At reconnecte med din sjæl og finde hjem i dig selv?

Februar 2021 starter rejsen hjem i dig selv. 4 måneders transformerende rejse, hvor du bryder alle dele af dig selv ned, der ikke er den sande dig.

Hvor du reconnecter med din essens og med din sjæl. Du lærer at modtage klare budskaber fra den og bruge den som det stærkeste kompas i dit liv.

Hvor du genfinder din indre power og tør stråle i al din glans. Vender 100% hjem i dig selv og indser hvor fucking powerfuld du er.

Du lærer hvordan du lever et liv i balance. Hvordan du forener den maskuline og feminine energi og bruger dem til at skabe det liv du er kommet her for at leve.

Du lærer om månens cyklus og hvordan den er forbundet med dig. Hvordan du kan arbejde med den stærke energi der driver dig frem.

Jeg vil lære dig at danse til lyden af din sjæl.

Du lærer at grounde dig så dybt at du føler dine rødder borer sig ned i jorden.

Du genopdager dig, den sande dig og begynder at elske dig selv dybt og ægte. For du indser hvor unik du er. Hvor magisk du er. Du finder frem til dine sande værdier og bygger alt i dit liv ud fra dem. Selvkærlighed blive en naturlig integreret del af dit liv og dine skygger og begrænsninger vil blot være et minde fra fortiden.

Manifestation bliver din nye bedste ven, for der vil intet være i livet, du ikke kan skabe og tiltrække når du først vender hjem i dig selv, og lever dit liv fra din sjæl.

Er du klar til fuldstændig transformation.

At slippe alt der ikke længere tjener dig?

Dit nye liv kalder, hvad svarer du?

Det praktiske:

Al materiale leveres online. Det hele foregår i en lukket Facebook gruppe hvor der er al den sparring og støtte du får brug for. Online coaching og undervisning du kan tilgå når du har tid. Hver ny månefase fejres os arbejdes ud fra, så det bliver en helt naturlig ting for dig at arbejde med alle de cyklusser du er en del af. Så du opnår balance og flow i livet.

Vi mødes fysisk 1 gang på afslutningsdagen for hele rejsen, hvor vi under fuldmånen d 26/5 brænder alle rester af vores gamle jeg, i en smuk og powerfuld ild-ceremoni. (Kan du ikke være med fysisk viser jeg hvordan du laver den selv – det kommer til at foregå et sted på sjælland hvor vi kan lave et KÆMPE bål).

Din investering i dig og i dit nye liv er 6666 kr plus moms. Betalingen kan fordeles over 4 rater af 1667 kr plus moms

Du vil i starten modtage en magisk pakke, med lækre ting der vil støtte dig på rejsen og som bonus får du bla 5 videor omkring manifestation og hvordan du bliver mester til at tiltrække de ting dit hjerte ønsker.

Er du klar til at finde hjem i dig selv?