SHAMELE$$ Selling

Til dig der ikke ønsker at føle dig som en sælger Helge og have ondt i maven, bankende hjerte og svedige håndflader, når det kommer til salg i din forretning.

.

Du kan ikke have en forretning uden at sælge. Du ved det. Jeg ved det. Alligevel er det den ting (sammen med markedsføring/content creation) der er nummer 1 på hadelisten hos selvstændige – især nystartede og enkeltmandsvirksomheder.

And I get it. Virkelig

Vi har alle sammen oplevelser, der har sat sig som skræmmeeksempler og jeg kender ikke nogen, der bliver glade over at få en sælger i røret (jo mindre det er fordi de har øvet sig i at køre dem rundt i manegen og gerne vil have et godt grin).

Så når vi pludselig står med opgaven selv, føles det ikke fedt og vi ville ønske folk bare købte af sig selv, uden vi behøvede at opfordre dem til det, fortælle vores priser eller snakke med dem om det. Den gode nyhed! Det kan faktisk lade sig gøre at få det salg, men ikke i begyndelsen og ikke uden du er helt cool med at sælge.

Salg uden manipulation og overtalelse

Grunden til du har aversioner mod det at sælge er, at du ikke har lyst til hverken at manipulere, presse på, overtale eller skubbe nogen væk. Det er FANTASTISK. Og prisværdig. Du er et godt menneske og det skal du blive ved med at være – også når du sælger. For du skal sælge, hvis du ønsker at have en forretning der kører.

Så hør her.

Hvad ville du sige til at opdage hvordan du kan sælge, med ro i maven, en god følelse og respekt for køberen?

Ingen:

X Manipulation

X Salgspsykologi

X Maniskrifter

X Salgstræning

X Pres

X Sælge din sjæl i processen

Men i stedet at mærke roen og naturligheden i salget, med fuld respekt for køberen. Et aligned, autentisk, respektfuld salg.

Det er hvad vi kommer igennem på denne powerfulde one of a kind masterclass om salg.

Så hvis du lige nu har det lidt svært ved salg, har overbevisninger der ikke gavner dig og får en klam følelse indeni, når du tænker på det, så vil SHAMELE$$ Selling transformere dit forhold til salg.

Lige nu får du den for 222 kr – den stiger til 555 kr

Hvem er jeg og hvorfor det her

Jeg hedder Vicki Gylling og hjælper aspirerende og nystartede selvstændige med at skabe en forretning, hvor de kan leve af det de elsker og skabe der hverdag og liv de ønsker. En forretning med et solidt fundament, der udspringer af deres essens og mission.

Da jeg var 20 fik jeg er job i et telemarketing bureau og det blev starten på min rædselshistorie med salg. Hvis du ikke har prøvet at ringe kold kanvas, så vær glad for det. Det føles usselt, lavt, tiggende, og bare virkelig øv at skulle ringe op til mennesker, der IKKE har bedt om det og forsøge alt hvad man kan at få et salg. Jeg behøver vel ikke sige, at jeg ikke holdt særlig længe i jobbet. I starten kunne jeg overleve på, at der var grundløn, men da det blev rent provision, var jeg færdig. Jeg kunne ikke sælge på den måde, og slet ikke fordi jeg havde fundet ud af at produktet slet ikke var godt.

Så det var med den erfaring i bagagen, jeg begyndte mit selvstændige eventyr i foråret 2016.

Og jeg har mødt alle salgs strategier du kan komme på. Hørt ethvert modargument, til enhver indvending en kunde kunne komme på. Jeg har set mennesker sælge ting der betød virkelig meget for dem, for at få råd til det forløb, der lovede dem guld og grønne skove. Og jeg har set skuffelsen bagefter.

Hvorfor er SHAMELE$$ Selling anderledes?

SHAMELE$$ Selling er ikke en strategi. Det er ikke en salgstræning. Det handler ikke om hvordan du lukker flere salg, men hvordan de rigtige helt naturligt sker. Det har afsæt i at du ikke skal være eller gøre noget som helst, som du ikke har lyst til, og i en stor respekt for det andet menneske i salgsprocessen.

De fleste salgstræninger handler om 2 ting.

1.Du har en blokering på penge og derfor har du modstand på salg.

2.Du skal blot lære at bruge salspsykologien og så kan du lukke ethvert salg.

Og selvom der sagtens kan være noget sandhed i den første, oplever jeg sjældent at det er den egentlige årsag. Og den anden hjælper på ingen måde på din manglende lyst til at være en manipulerende, overbevisende, sælger type, når det er præcis det, de fleste salgstrænings strategier går ud på. Ikke at respektere et nej, have svar på ethvert argument fra køberens side, få et salg koste hvad det vil.

SHAMELE$$ Selling er ingen af de ting. Her finder du blandt andet ud af hvorfor det er en rigtig dårlig idé blot at lukke ethvert salg, hvis mennesket i den anden ende ikke er den rette.

Opdag hvor godt salg kan føles. SHAMELE$$ Selling viser dig hvordan.

Andre siger