Foredrag/Workshops

Kommende planlagte begivenheder:

Nytårs cacao ceremoni:

3 timers kærligt nærvær, hvor vi dykker ned i dette hæsnlæsende år, tager det med os vi skal lære og kigger fremad mod hvad 2021 bringer. Vi mærker ned i hjertet og sætter intentionerne for året der kommer og mærker hvilke skridt vi skal tage som de færste på vores vej. Læs mere her

Ascended Divine Healing – Uddannelse

Lær at reconnecte med dig selv, så du kan hjælpe dine klienter med at genfinde balancen og blive fri af deres udfordringer. Morgendagens behenaldere, der udelukkende behandler intuitivt med en dyb connection med det menneske der er overfor dem. Læs mere om uddannelsen her.

The return to you – online workshop

selvudviklingsmentor

2 timers online workshop der bringer dit hjem i dig selv, viser dig hvad du er her for, og hvordan du bedst navigerer i verden ud fra DIT unikke perspektiv. Hvordan du forvandler modstand til flow, og endelig forstår hvordan du er skruet sammen til at fungere bedst, og hvorfor du dermed ikke kan gøre som alle andre <3

Se mere her: The return to you

Foredrag om personlig udvikling og workshops om alternativ behandling

Jeg tager ud og holder foredrag og workshops for større og mindre grupper. Virksomheder, gymnasier, foreninger og biblioteker.

Jeg elsker at tale om mine passioner, hvilket også sikrer dig en workshop/foredragsholder som viser energien helt ned til bagerste række i lokalet. Samt en person som kan dele ud af sin viden på en informativ, spændende og energisk måde.

Workshops hos mødregrupper og biblioteker

Ved mine arrangementer taler jeg for flere ad gangen om bl.a. Baby zoneterapi og akkupressur. Jeg hjælper mødre med alverdens scenarier som kan være svært at klare i dagligdagen. Alt fra sygdomme og ubehag til søvn problemer. Jeg giver mødre værktøjerne til at behandle deres babyer selv og guider dem til de er sikre i at behandle selv med behandlingsformerne.

Foredrag  om personlig udvikling, livsglæde og motivation->

Jeg taler passioneret for større forsamlinger og elsker at motivere, vejlede og dele ud af min egen livserfaring. Jeg elsker at inspirere andre til et mere positivt livssyn og vise dem hvilke muligheder det giver i livet.

– Derfor har jeg sammensat mine foredrag som du ser nederst på siden.

Står du og mangler én, der kan inspirere, skabe energi og overskud? Som kan løfte stemningen og give fornyet tro? Der kan vende en negativ spiral og skabe positive forandringer?

Skab det liv du ønsker og fortjener

Et hudløst ærligt foredrag omkring livet, nedture og vejen op. Om hvordan du skaber det liv du drømmer om, men tror er umuligt at opnå. Vil du kende hemmeligheden bag SELV at skabe dit drømmeliv?

Få et stærkt selvværd og vær den BEDSTE udgave af dig!

Et inspirerende foredrag omkring selvværd, styrke, autenticitet og at være ALT det du kan være.

Vil du kende vejen til et stærkt selvværd, med indre power og styrke?

Lyder det interessant? Så giv mig et kald

Hilsen

Vicki