Det unikke dig – Human design

Human design uddannelse

Not two stars are the same. Neighter are people.

Hvad gør dig til dig? Hvad er det der gør dig unik og hvordan viser du denne unikhed i verden?

Er du klar til at dykke ned i det du er designet til at være. Dit enegimæssige blueprint og den måde du er skabt til at forstå livet, tage det ind og navigere i det?

Din vej til balance og flow – din vej til dig.

Jeg fandt Human Design ved lidt af et tilfælde. Jeg læste om min type og tænkte “wow, det var sgu ret præcist“. Min nysgerrighed var vakt. Jeg tænkte, at hvis det kunne beskrive mig så præcist, så kunne det nok også gøre det samme omkring min søn. Min lille tordensky som jeg bare følte jeg ikke kunne være den mor for, som jeg ønskede at være. Boy oh boy hvor gav det mig indsigtet i ting, der gjorde det 1000 gange lettere at forstå, hjælpe og møde ham, lige som han havde brug for.

Det er vildt ikke?

At du ud fra dette system kan forstå hvad dine superpowers er, hvordan du bedst bruger din energi, hviken del af dig det er meningen du skal bruge for at træffe de korrekte valg, om du er her for at lede andre, være verdens spejl, eller om du kommer med en vild gnist af ingangsættende energi. Alt sammen giver dig en dyb forståelse for dig og hvordan du trives. Hvordan du arbejder med dig selv og ikke imod.

At lære dette værktøj at kende, giver dig ikke kun muligheden for at forstå dig selv. At finde ud af hvordan du er designet til at fungere bedst og derved også lære at spotte tegnene på, når du er på afveje. Det giver dig også muligheden for at forstå dine børn, din partner, ja endda dine søskende eller forældre, og derved kan der blive kastet nyt lys over oplevelser, minder, vaner og mønstre.

Er du klar til at møde dig selv ægte, måske for første gang? Er du klar til at opleve hvordan det er at leve dit design og gå med universets flow og være alt det, du er kommet for at være? Er du klar, til at forstå dig selv og hvad der gør dig magisk unik?

14. februar 2021 skyder jeg 2 måneders intensiv Human Design læring igang.

Du lærer at læse en chart. Lærer hvad alle de forskellige elementer betyder. Hvad det vil sige at være de forskellige typer og profiles. Hvad hvert af de 9 centre rummer og hvad det betyder om de er åbne eller lukkede.

Hvad er inner authority og hvorfor er det den vi skal træffe valg med? Hvad er strategi og hvorfor er den så hamrende vigtig at kende.

Så hvis du er nysgerrig på dig, på at forstå dig eller dine kære og syntes Human Design er vanvittig spændende, så er dette for dig.

Alt materialet leveres digitalt i form af videoer, lydfiler og ark, og du bliver en del af en lukket Facebook gruppe, hvor der er sparring og undervisning. Hvor du kan lægge din reading op og få sparring på den og stille alle de spørgsmål der dukker op undervejs, når du dykker ned i dette fantastiske værktøj.

Human design kursus

Hvis du stadig læser med er det nok fordi du er hamrende nysgerrig på hvad det her værktøj kan. Måske du er stødt på det før, måske du endda har leget lidt med det, men ikke helt har følt klarheden og sammenhængen, eller måske du først lige har hørt om det, og bare vide mere.

Hvad en din grund er til at læse med her, så lad mig uddybbe lidt for dig, hvad Human Design kan bidrage med, til dit liv, og hvorfor jeg er så vild med det.

Med Human Design føler du dig set, dybt og ægte. Du føler dig forstået, og som om universet har lyttet til dine bønner og nu giver dig alle de svar du søger. Du føler endelig du giver mening og får en klarhed omkring, hvorfor du oplever livet som du gør.

Hvad end du ønsker at dykke dybere ned i dette værktøj for dig selv, eller fordi du ønsker at bruge det på din familie, eller for at hjælpe klienter, giver dette forløb dig alle de fornødne værktøjer.

Du vil blive taget grundigt igennem opbygningen af en Human Design chart og gå i dybden med del elementerne. Fordi det er så komplekst et system med så mange lag, vil du blive holdt i hånden hele vejen, så du ikke snubler over alle de nye ting, der lige skal have lov til at bundfælde sig, før meningen for alvor træder frem.

Der er plads til 25 nysgerrige sjæle, som føler sig kaldet til, at dykke ned i denne dybe forståelse af hvad det vil sige, at være menneske på denne jord.

Prisen er 4444 kr og kan betales i 2 rater.

Jeg oplever at det gør en kæmpe forskel i ens relationer, når man tænker sit design ind, og det er alfa og omega hvis du skal skabe et meningsfyldt arbejdsliv eller have succes i din business.

Skal du have en plads?

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at forstå dig selv og åbne op for alt hvad du er. Dette er den ultimative kærlighedgave til dig selv og dem du elsker. Evnen til at forstå sig selv og dem dybt, så I kan give plads til og støtte hinanden og tillade at I hver især får lov til at være lige præcis det, I er kommet for at være.

Hvad kan du efter denne rejse?

Du vil kunne tolke de vigtigste elementer i en chart og være godt klædt på til at forstå dig selv eller andre på et dybere plan. Du vil vide alt om typerne, profiles, centre, strategi og inner authority. Du vil vide hvordan hver type, er designet til at være i denne verden. Og du vil kunne støtte dig selv eller andre, i at leve livet på den måde, hvor I oplever mest flow.

Hvis du vil stille din nysgerrighed lidt, omkring noget af den indsigt dette værktøj kan give, kan du se det jeg har delt på min Instagram eller min Facebook.

Du kan også læse mere om det her: Human Design

Kærlig hilsen