Det unikke dig – Human design

Er du klar til at møde dig selv ægte, måske for første gang?

Er du klar til at opleve hvordan det er at leve dit design og gå med universets flow og være alt det, du er kommet for at være?

Er du klar, til at forstå dig selv og hvad der gør dig magisk unik?

På kurset lærer du følgende:

Du lærer at læse en chart. Lærer hvad alle de forskellige elementer betyder. Hvad det vil sige at være de forskellige typer og profiles. Hvad hvert af de 9 centre rummer og hvad det betyder om de er åbne eller lukkede.

Hvad er inner authority og hvorfor er det den vi skal træffe valg med? Hvad er strategi og hvorfor er den så hamrende vigtig at kende.

Hvilken grundenergi du kommer hertil med, hvad det er din sjæl vil i dette liv og hvordan du bruger dig selv bedst til at opnå det.

Hvad er dine styrker, hvad er dine naturlige gaver, hvad er dine udfordringer og de største faldgrupper du kan falde i undervejs? Alle de ting får du svar på og lærer hvordan du giver andre de samme svar.

Vi dykker ned i gates og channels og hvad planeterne har af betydnig i vores bodygraph. Vi gennemgår også variablerne og hvordan du bruger dem til at forstå hvordan du opfatter verden, fordøjer den, bedst lærer og manifester de ting du ønsker dig i livet.

Så hvis du er nysgerrig på dig, på at forstå dig eller dine kære og syntes Human Design er vanvittig spændende, så er dette for dig.

Alt materialet leveres digitalt i form af videoer, lydfiler og ark. Det hele Ligger på en lukket online platform, du får adgang til efter tilmelding. Kurset åbnes et modul af gangen med en uges mellemrum, i den rækkefølge der sikrer dig den bedste forståelse. Du kan komme med i en lukket Facebook gruppe, hvor du altid kan stille spørgmsål, dele indsigter og forståelser og kan få sparring.

Hvis du stadig læser med er det nok fordi du er hamrende nysgerrig på hvad det her værktøj kan. Måske du er stødt på det før, måske du endda har leget lidt med det, men ikke helt har følt klarheden og sammenhængen, eller måske du først lige har hørt om det, og bare vide mere.

Hvad end din grund er til at læse med her, så lad mig uddybbe lidt for dig, hvad Human Design kan bidrage med, til dit liv, og hvorfor jeg er så vild med det.

Med Human Design føler du dig set, dybt og ægte. Du føler dig forstået, og som om universet har lyttet til dine bønner og nu giver dig alle de svar du søger. Du føler endelig du giver mening og får en klarhed omkring, hvorfor du oplever livet som du gør. Du får den største thumbs up til at være præcis den du er og stråle som den stjerne du er kommet her for at være.

Hvad end du ønsker at dykke dybere ned i dette værktøj for dig selv, eller fordi du ønsker at bruge det på din familie, eller for at hjælpe klienter, giver dette forløb dig alle de fornødne værktøjer.

Du vil blive taget grundigt igennem opbygningen af en Human Design chart og gå i dybden med del elementerne. Du vil blive i stand til ikke kun at forstå dig selv dybt, men også andre. Du vil kunne bruge det i dine relationer, dit job og hvis du arbejder med mennesker, vil det være den største gave til at hjælpe dem dybere.

Prisen er 14595 ex moms. og kan deles op i 4 rater uden ekstra omkostning.

Jeg oplever at det gør en kæmpe forskel i ens relationer, når man tænker sit design ind, og det er alfa og omega hvis du skal skabe et meningsfyldt arbejdsliv eller have succes i din business.

Skal du have en plads?

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at forstå dig selv og åbne op for alt hvad du er. Dette er den ultimative kærlighedgave til dig selv og dem du elsker. Evnen til at forstå sig selv og dem dybt, så I kan give plads til og støtte hinanden og tillade at I hver især får lov til at være lige præcis det, I er kommet for at være.

Hvad kan du efter denne rejse?

Du vil kunne tolke alle de vigtigste elementer i en chart og være godt klædt på til at forstå dig selv eller andre på et dybere plan. Du vil vide alt om typerne, profiles, centre, strategi, indre authoritet, inkarnation cross, gates og channels. Du vil vide hvordan hver type, er designet til at være i denne verden. Og du vil kunne støtte dig selv eller andre, i at leve livet på den måde, hvor I oplever mest flow.

Hvis du vil stille din nysgerrighed lidt, omkring noget af den indsigt dette værktøj kan give, kan du se det jeg har delt på min Instagram eller min Facebook.

Hvad siger deltagere på kurset?

Kærlig hilsen