Kurser

Aktuelle kurser lige nu:

Jeg tilbyder løbende en række online kurser.

Har du spørgsmål til nogle af dem, så skriv endelig til: vickigylling@gmail.com

From powerless to powerfull:

Dit mindste skaber din virkelighed. Du lever helt bogstavligt dine følelser, tanker og ubevidste mønstre, så er dit liv ikke som du ønsker, er det blot fordi du mangler at mestre dit mindset. Når du gør det, kan du skabe lige præcis den virkelighed du ønsker. Den gode nyhed er, at du kan lære det og det ikke behøver tage lang tid, blot din commitment. Se mere her.

Human design kursus:

Hvis du ønsker at forstå dig selv eller dine børn dybt, så er dette kursus for dig. Du lærer at læse en Human Design bodygraph og forstå hvordan du er designet til at være i denne verden. Klik på billedet for at se mere, eller klik her: Mere.

Life Mastery Codon

Life mastery

Alt er energi og alt er derfor rent potentiale og evigt omskifteligt – også dig. Når du først forstår hvordan energi fungere og påvirkes, kan du lære at bruge dit mindset til at skabe alt i livet du ønsker. Det er Life Mastery Codon, en dyb forståelse for dig selv og alt hvad du er, hvordan du kalder det ind og bliver det du ønsker og fjerner de blokeringer der står i vejen. e mere her

Brilliant Business Blueprint

For dig der er selvstændig og ønsker at arbejde minimalt, med maksimalt profit. Dig der ønsker at gøre tingene påm en lettere måde og ikke blev selvstændig for at arbejde 60+ timer om ugen. Dig der ikke gider at tro på det skal være hårdt og kræve x antal års opbygning, før du kan leve af din virksomhed. Se mere her.