Kurser

Aktuelle kurser lige nu:

Jeg tilbyder løbende en række online kurser.

Har du spørgsmål til nogle af dem, så skriv endelig til: vickigylling@gmail.com

Bryd igennem med dit første forløb

6 ugers online forløb for dig, der ønsker gennembrud i din business. Dig der ved ud ikke passer ind i kasserne og som dør ved tanken om et 8-16 job resten af livet. Se mere her.

From powerless to powerfull:

Dit mindste skaber din virkelighed. Du lever helt bogstavligt dine følelser, tanker og ubevidste mønstre, så er dit liv ikke som du ønsker, er det blot fordi du mangler at mestre dit mindset. Når du gør det, kan du skabe lige præcis den virkelighed du ønsker. Den gode nyhed er, at du kan lære det og det ikke behøver tage lang tid, blot din commitment. Se mere her.

Human design uddannelse:

Har du en drøm om at kunne forstå dig selv og andre dybt? Hjælpe mennesker med at udleve deres fulde potentiale. Måske du har snuset til Human design og kan mærke det trækker at lære at bruge dette fantastiske værktøj. Nu har du muligheden for at blive certificeret reader. For mere info, klik på billedet eller her: Mere.

 

Brilliant Business Blueprint

For dig der er selvstændig og ønsker at arbejde minimalt, med maksimalt profit. Dig der ønsker at gøre tingene påm en lettere måde og ikke blev selvstændig for at arbejde 60+ timer om ugen. Dig der ikke gider at tro på det skal være hårdt og kræve x antal års opbygning, før du kan leve af din virksomhed. Se mere her.